BAKblade rygskraber test - Fjern hår på ryggen

🦍 Rygskraber-test → Fjern (gorilla)hår på ryggen med BAKblade 2.0

Foto: BAKblade

BAKBLADE – DEN BEDSTE RYGSKRABER! 🥇

Hvad enten du vil fjerne små fehår eller en prægtig gorilla-busk på din ryg, så er en BAKblade-rygskraber helt sikkert noget for dig!

Jeg har testet BAKblade 2.0-skraberen. Den er simpelthen en revolution inden for barbering af ryggen og til at fjerne behåring på andre svært tilgængelige kropslokationer. At fjerne hår på ryggen er pludselig en leg!

Tjek min test af BAKblade 2.0-rygskraberen, og læs, hvordan dit hårfjernings-liv kan blive nemmere.

Køb BAKblade her
⭐⭐⭐⭐⭐
Gå til afsnittet Køb BAKblade for at se, hvor du kan købe denne fantastiske rygskraber, ellers læs videre om den herunder.

Start med at få en intro til BAKblade i denne korte video:

Du kan se flere lignende videoer på BAKblades YouTube-kanal.

Anmeldelse & test af BAKblade 2.0

Jeg har haft BAKblade 2.0 siden april 2018, og er ellevild med denne rygskraber. Det skal dog nævnes, at jeg ikke har den store græsplane på ryggen. Jeg ligger nok blandt gennemsnittet hvad angår rygbehåring, og anmeldelsen skal derfor ses i lyset af dette.

Fordele ved BAKblade 2.0

✔ Sikker barbering

Denne rygskraber giver en meget sikker barbering. Det er i hvert fald ikke lykkedes mig at skære mig.

✔ Perfekt og knivskarp barbering

BAKblade er en tobladet skraber, og bladene er superskarpe, hvilket giver en perfekt og tæt barbering. Ryghårene forsvinder, som når du puster de fjerede frø væk på en mælkebøtte.

✔ Godt og ergonimisk design

Designet er super godt på BAKblade 2.0. Den ligger godt i hånden, uanset hvordan du holder den, og den er behagelig at bruge. Personligt synes jeg også, den ser cool ud. Den er tusind gange pænere end den første BAKblade (1.0), som ligner en gigantudgave af den billigste engangsskraber fra ALDI.

✔ Fjern hår på ryggen SELV

Hvordan barberer man sig på ryggen uden hjælp fra andre?

Hvis der er tale om et tæt bebusket område, så er du næsten nødt til at få hjælp udefra, eller gro arme på ryggen.

Der er intet sexet ved at spørge kæresten eller bedstemor, om hun vil barbere urskoven på ryggen.

Med BAKblade kan du fjerne hår på ryggen selv, og endda meget nemt, uden at andre skal blande sig.

✔ Alternativ til kropstrimmer – Skraber til HELE kroppen

Faktisk er BAKblade ideel til barbering af hele kroppen, og kan fint erstatte en kropstrimmer. Du kan – ud over ryggen – fint også barbere:

  • skuldre
  • lænd
  • baller
  • arme
  • bryst
  • ben.

The choice is completely yours 🙂

✔ Tør & våd barbering

De patenterede DryGlide-barberblade egner sig til både våd- og tørbarbering. Dvs. du behøver ikke nødvendigvis fancy barberskum. Jeg tørbarberer stort set altid med BAKblade, men har du meget hår på ryggen, kan det sikkert være behjælpeligt med lidt varmt vand og hvad du ellers plejer at bruge til barbering.

✔ Et godt køb til prisen

Selve rygskraberen er meget billig, synes jeg. Holdbarheden af barberbladene afhænger selvfølgelig af, hvor meget kropsbehåring, du skal barbere af, men overall synes jeg, at bladene holder i meget lang tid, og derfor får du rigtig meget for pengene.

Besøg det officielle website BAKblade.com for mere info.
Tjek også @bakbladeshaver på Instagram 🙂

https://www.instagram.com/p/BmjCIyGlrO1/?taken-by=bakbladeshaver

⭐ Bedømmelse

Jeg giver BAKblade 2.0-rygskraber 5 ud af 5 stjerner, uden at blinke. Det er et genialt produkt, der egner sig perfekt som julegave eller fødselsdagsgave.

Karakter: ⭐⭐⭐⭐⭐

Bro Shaver

Jeg har i min test sammenlignet BAKblade med normale skrabere, som jo er helt til grin ift. BAKblade, når det kommer til rygbarbering.

Men der findes også en rygskraber ved navn Bro Shaver, som jeg ikke har testet. Den kan heller ikke kan købes i Danmark i skrivende stund. Umiddelbart ser det ud til, at det er BAKblades eneste seriøse konkurrent.

🛒 Køb BAKblade

Køb BAKblade hos Made4men.dk (reklame)

BAKblade gorilla - Køb BAKblade online / på nettet til en billig prisVælg den nyeste 2.0 eller Elite, og hvis du har ekstra hår på ryggen, så overvej at købe en bundle med flere barberblade, så du ikke løber tør.

BAKblade 2.0 Elite

OBS: Elite-modellen er i skrivende stund den seneste udgave af rygskraberen. Desværre kan jeg ikke finde oplysninger om forskellen på 2.0 Elite og den normale 2.0-skraber. Designet er anderledes – andet ved jeg ikke. Jeg opdaterer indlægget, når jeg ved mere.

Glæd dig til dette fantastiske produkt! Har du spørgsmål, så smid endelig en kommentar herunder. Og har du allerede en rygskraber, så lad mig høre, hvad du synes om den 🙂

Bedste barberskraber i test (til mænd og kvinder)
Har du ikke set mit indlæg om den bedste barberskraber til ansigt og hoved, så tjek det ud, og find ud af, hvordan jeg har sparet tusindvis af kroner på barberskrabere.

Anmeldelse
Dato
Anmeldelse af
Rygskraber: BAKblade 2.0
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
Del, please:

Udgivet af

Jan

Hej, jeg hedder Jan, og jeg nørder meget i bl.a. selvudvikling, sundhed og faste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *