banana torvehallerne anmeldelse isbod is nicecream cph

🍌 Anmeldelse: Banana i Torvehallerne, Kbh. ⇒ Vegansk øko-is! 🍦

Man kan aldrig blive for træt af nicecream! Og endelig er der et sted i Danmark, hvor du kan købe nicecream, altså vegansk bananis, der er 100 % raw, økologisk, uden tilsætningsstoffer, farvestoffer og andet dødbringende snask! Yeah! 🍌

Spis nicecream, så bliver du sund og stærk, som en gorilla; det er videnskabeligt bevist.

Anyways. Her kan du læse min anmeldelse af Banana, en lille isbod og solstråle, beliggende på pladsen ved Torvehallerne i København.

Torvehallerne FTW

Dengang jeg var en altædende mofo, plejede jeg at elske at besøge Torvehallerne i København, lige ved Nørreport station. Stenalder-spisestedet Palæo ligger der jo (ja jeg var til stenalderkost engang …), og det sprudler ellers med spændende madsteder og boder … hvoraf stort set alle desværre er ikke-veganske, og derfor ikke er heeelt så spændende mere.

Men okay.

Torvehallerne er ellers et super-duper hyggeligt sted, hvor du kan købe mange spændende ting.

Om sommeren er der noget helt særligt, som jeg elsker ved Torvehallerne, og det er deres frugt og grønt-boder. De har alt fra honningmangoer, modne stikkelsbær (ikke de der sure og frosne ting i supermarkederne), kirsebær på størrelse med golfbolde, ferskener på størrelse med fodbolde, friske figner og alt muligt andet very nice niceness.

Men nu er der en ekstra godbid, som gør besøget i Torvehallerne endnu mere magisk.

Banana

Banana er en lille frækkert af en isbod, som er stiftet af to sikkert rigtig seje gutter, der har tænkt: “Hey, vi skal da sælge nicecream to the whole woooorld!!!” Eller bare i København. Okay, jeg aner ærlig talt ikke, hvad de helt præcis har tænkt, men de fik en god ide, synes jeg, og endnu bedre: de har ført den ud i livet. Tak for det ‘nana boys! 🙂 <3

Hvad kan man købe?

Da jeg besøgte Banana i slutningen af juli 2018, var der to slags is, man kunne vælge imellem: Vanille-banan og mango-banan. De tilbyder også at lave en kombination af begge. Jeg prøvede først mango-banan og dagen efter vanille-mango-banan-combo’en.

Derudover kunne man vælge at få tre toppings, heriblandt jordbær i skiver, blåbær, frysetørret hindbær, passionsfrugt (presset ud over), cacaonibs, kokosflager og den slags. Slet ikke dårligt!

Hvordan smager det?

Der var ikke det store hurra at komme efter hos mine to veganske veninder. De har fået nicecream ind med modermælken, og så bliver man selvfølgelig lidt ektra kræsen hvad nicecream angår. Kamilla, som i øvrigt har 40 michelinstjerner i nicecream-lavning, var nok mindst imponeret. Ditte er personligt ikke så meget til softice, men ville godt kunne anbefale isen til andre, der kan lide softice.

Fair nok.

Jeg var til gengæld okay positiv!

Jeg kunne dog godt have tænkt mig noget mere rent smagsmæssigt – måske kunne man have brugt dadler i isen for at søde den op, eller raw agavesirup eller hjemmelavet dadelsirup som topping kunne også have været nice.

Jeg kunne også godt have tænkt mig et større udvalg af is – men når man kun er en lille bod, og kun har een ismaskine, som i øvrigt er en softicemaskine, er det selvfølgelig lidt unfair at forvente et menukort med 30 slags is. Måske det kommer.

Da jeg er en bær-mand, og synes, at bær er et must i nicecream, kunne jeg selvfølgelig godt have tænkt mig en is med bær. Det gør en verden til forskel. Men ja …

Ud over det, synes jeg det var en dejlig oplevelse. Isen har en creamy konsistens, og smagen er okay. At der er flere forskellige toppings synes jeg også rigtig godt om. Ja og så var servicen også helt i top! Super søde mennesker.

Lidt ekstra insider-info: Jeg kunne se, at de havde en blender stående, og fandt så ud af, at de blender ingredienserne, inden de kommer det i softicemaskinen. Jeg spurgte dem, om de brugte en Vitamix-blender til deres is, og fik fortalt, at de har brugt Vitamix før, men er gået over til en anden power-blender, som var lige så god, men billigere. Navnet på blenderen kan jeg så ikke lige huske.

Den endelige vurdering

⭐⭐⭐⭐

For selve smagen, konsistensen og toppings, vil jeg give Banana 3 små stjerner. Men fordi, det er en god dag, og fordi jeg bare er så vild med, at nogen har nosserne til at lave en isbod kun med nicecream, der er 100 % raw til en raw vegan dude som mig, får Banana 3,5 stjerner rundet op til 4 stjerner. Prisen tager jeg i øvrigt ikke stilling til.

Når Banana-drengene evt. får et større udvalg, begynder at bruge bær eller på anden vis lige booster det hele smagsmæssigt, vil jeg gerne overveje en anden karakter.

Men alt i alt: Nice(cream)! 🙂 Jeg glæder mig til at besøge stedet igen, næste gang jeg er i Kbhoe.

Find Banana her

Adresse:
Frederiksborggade 21, 1360 København
(lige ved Nørreport station)

Mere info

bananacph.com
Instagram
Facebook

Del din oplevelse

Har du været forbi Banana ved Torvehallerne, så skriv endelig, hvad du synes om stedet og isen i en kommentar hernede 🙂

Tak for at læse med!

Anmeldelse
Dato
Anmeldelse af
Banana, Torvehallerne
Bedømmelse
41star1star1star1stargray
Del, please:

Udgivet af

Jan

Hej, jeg hedder Jan, og jeg nørder meget i bl.a. selvudvikling, sundhed og faste.

En tanke om “🍌 Anmeldelse: Banana i Torvehallerne, Kbh. ⇒ Vegansk øko-is! 🍦”

  1. Jeg spiste en af Banana is’ nicecream med jordbær her i weekenden, og må sige at jeg var skuffet. Den smagte meget lidt af jordbær og var slet ikke sød, som når jeg selv blender nicecream af modne bananer.

    De havde to slags is, en med jordbær og en uden. Konen og datteren fik også is, og de havde samme opfattelse. Dog var vi enige om, at jordbær varianten var bedre end den uden jordbærsmag, for den smagte slet ikke af noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *