Bedste barberskraber test - bedst i test - til mænd / til kvinder

🥇 Barberskraber-test 2018 → Bedste & billigste skraber (til alle: mænd & kvinder)


Er du også træt af, at noget så simpelt som barbering skal koste op til flere hundrede kroner hver eneste måned?

Jeg har sammenlagt gennem årene brugt titusinder af kroner på barbergrej, fordi jeg gerne ville have en god og effektiv barbering.

Efter at have prøvet en masse forskellige barberskrabere, barbermaskiner og hårtrimmere, fik jeg i 2016 nok og begyndte at undersøge en bedre løsning … en løsning, som jeg rent økonomisk ville kunne stå inde for de næste mange år.

Min research gav pote, og i dette indlæg kan du læse om, hvad jeg mener giver den bedste barbering til prisen. Og løsningen er endda bæredygtig og dermed bedre for miljøet!

Køb gammeldags double edge-barberskraber her
⭐⭐⭐⭐⭐
Gå til afsnittet Køb gammeldags double edge-barberskraber for at se, hvor denne fantastiske barberskraber kan købes – eller fortsæt med at læse mine anmeldelse herunder.

Hvad enten du er kvinde eller mand, så tror jeg, du elske denne barberskraber. Den er perfekt til alt fra intimbarbering til kronragning.

Jeg har selv sparet tusinder af kroner siden jeg begyndte at barbere mig med denne barberskraber.

En god barbering er vigtig (for mig)

Jeg barberer mig flere gange ugentligt, og jeg kronrager mig ofte, hvilket altså kræver noget ordentligt barbergrej.

Jeg har løbende testet forskellige barberskrabere: alt fra billige engangsskrabere til de dyreste skrabere med med masser af blade, anti-friktions-knive, blødgørende gel og indbygget massage (ja det er lige før!)

Og de dyre barberskrabere er også gode – men de er dyre as f*ck!

Da jeg godt kan lide at optimere alt i mit liv, så var det altså på sin plads også at optimere på dette område, for det kan da ikke passe, at jeg skal bruge så mange penge på barbergrej.

Bedste barberskraber i test (opd. 2018)

Double Edge – en gammeldags barberskraber er testvinder!

Hvad jeg er kommet frem til, er, at en god, gammeldags barberskraber – også kaldet en Double Edge (forkortet DE) er den bedste barberskraber, du kan få til prisen.

Selve skraberen koster et par hundrede kroner eller mere – alt efter hvad du vil have – og når du har den, så skal du kun udskifte selve barberbladene.

Det bliver virkelig ikke meget smartere eller billigere, for et barberblad koster ca. 2-3 kr. Det bliver endnu billigere, hvis du bare genbruger et barberblad flere gange, lige som jeg nogle gange gør.

🛒 Køb gammeldags double edge-skraber

⭐⭐⭐⭐⭐

Køb en Double Edge-skraber hos proshave.dk her (reklame)

Jeg bruger selv en Proshave DE Skraber P40 TTO. Den er blandt de billigste, og siden 2016 fungerer den upåklageligt. Men der er masser af andre fede skrabere. Og ærligt talt, så tror jeg ikke, der er den store forskel i kvalitet. De har een funktion: at holde barberbladet fast, og så er det sådan set blot udseende og materiale, du har at tage stilling til 🙂

Hvilke barberblade?

Jeg bruger Derby Extra, Coated-barberblade samt nogle fra Mühle. De er begge gode, og er blandt de billigere.

Det anbefales at prøve forskellige barberblade, da der er små forskelle på bladene. Jeg er fint tilfreds med dem begge, men vil også teste nogle andre af løbende (de er jo meget billige).

Update 4. september 2018: Jeg har netop bestilt en sample pack for at teste flere forskellige barberblade 🙂

Update 5. oktober 2018: Jeg har fået afprøvet nogle af barberbladene fra sample pack’en, og synes det er fint at få prøvet lidt forskelligt. Jeg er dog endnu ikke kommet frem til en favorit.

Prøv en sample pack med forskellige barberblade (reklame)

Se alle barberblade til Double Edge-skrabere hos proshave.dk (reklame)

Konklusion

Det her er altså bare den billigste barbering, du kan få for pengene – der er ingen tvivl. Og så er det tilmed også den tætteste og bedste barbering.

Del også gerne dine egne erfaringer hernede i kommentarerne 🙂

Anmeldelse
Dato
Anmeldelse af
Skraber: Proshave DE (Double Edge) P40 TTO
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
Del, please:

Udgivet af

Jan Jægermark

Jan er ejer af RawBlog, og elsker alt, der omhandler optimering. Følg RawBlog på Facebook og Instagram eller læs mere om Jan og RawBlog her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *