Bedste barberskraber test - bedst i test - til mænd / til kvinder

🥇 Barberskraber-Test 2022: Bedste, billigste skraber & barberblade her! → Gammeldags skraber (safety razor) til mænd & kvinder


Er du også træt af, at noget så simpelt som barbering skal koste op til flere hundrede kroner hver eneste måned?

Jeg har sammenlagt gennem årene brugt titusinder af kroner på barbergrej, fordi jeg gerne ville have en god og effektiv barbering.

Efter at have prøvet en masse forskellige barberskrabere, barbermaskiner og hårtrimmere, fik jeg i 2016 nok og begyndte at undersøge en bedre løsning … en løsning, som jeg rent økonomisk ville kunne stå inde for de næste mange år.

Min research gav pote, og i dette indlæg kan du læse om, hvad jeg mener giver den bedste barbering til prisen. Løsningen er en god, gammeldags barberskraber, også kaldet en double edge-barberskraber eller en safety razor.

Det er desuden en bæredygtig løsning på barbering, fordi du undgår alt det affald og plastik fra engangsskrabere osv.

Køb gammeldags double edge-barberskraber her
⭐⭐⭐⭐⭐
Gå til afsnittet Køb gammeldags double edge-barberskraber for at se, hvor denne fantastiske barberskraber kan købes – eller fortsæt med at læse mine anmeldelse herunder.

Hvad enten du er kvinde eller mand, så tror jeg, du elske denne barberskraber. Den er perfekt til alt fra intimbarbering til kronragning.

Jeg har selv sparet tusinder af kroner siden jeg begyndte at barbere mig med denne barberskraber.

En god barbering er vigtig (for mig)

Jeg barberer mig flere gange ugentligt, og jeg kronrager mig ofte, hvilket altså kræver noget ordentligt barbergrej.

Jeg har løbende testet forskellige barberskrabere: alt fra billige engangsskrabere til de dyreste skrabere med med masser af blade, anti-friktions-knive, blødgørende gel og indbygget massage (ja det er lige før!)

Og de dyre barberskrabere er også gode – men de er dyre as f*ck!

Da jeg godt kan lide at optimere alt i mit liv, så var det altså på sin plads også at optimere på dette område, for det kan da ikke passe, at jeg skal bruge så mange penge på barbergrej.

Bedste barberskraber i test (opd. 2022)

Double Edge – en gammeldags barberskraber er testvinder!

Hvad jeg er kommet frem til, er, at en god, gammeldags barberskraber – også kaldet en Double Edge (forkortet DE) er den bedste barberskraber, du kan få til prisen.

Selve skraberen koster et par hundrede kroner eller mere – alt efter hvad du vil have – og når du har den, så skal du kun udskifte selve barberbladene.

Det bliver virkelig ikke meget smartere eller billigere, for et barberblad koster ca. 2-3 kr. Det bliver endnu billigere, hvis du bare genbruger et barberblad.

🛒 Køb gammeldags double edge-skraber

⭐⭐⭐⭐⭐

Køb en Double Edge-skraber hos proshave.dk her (reklame)

Jeg bruger selv en Proshave DE Skraber P40 TTO. Den er blandt de billigste, og siden 2016 fungerer den upåklageligt. Men der er masser af andre fede skrabere. Og ærligt talt, så tror jeg ikke, der er den store forskel i kvalitet. De har een funktion: at holde barberbladet fast, og så er det sådan set blot udseende og materiale, du har at tage stilling til 🙂

Hvilke safety-razor-barberblade er bedst?

Jeg bruger Derby Extra, Coated-barberblade samt nogle fra Mühle. De er begge gode, og er blandt de billigere safety razor-barberblade.

Det anbefales at prøve forskellige barberblade, da der er små forskelle på bladene. Jeg er fint tilfreds med dem begge, men vil også teste nogle andre af løbende (de er jo meget billige).

Update 4. september 2018: Jeg har netop bestilt en sample pack for at teste flere forskellige barberblade 🙂

Update 5. oktober 2018: Jeg har fået afprøvet nogle af barberbladene fra sample pack’en, og synes det er fint at få prøvet lidt forskelligt. Jeg er dog ikke kommet frem til en favorit.

Update 17. juli 2019: Jeg har konkluderet, at der – for mig – ikke er mærkbar forskel på de forskellige barberblade. Derfor bruger jeg bare de billigste 🙂

Prøv en sample pack med forskellige barberblade (reklame)

Se alle barberblade til Double Edge-skrabere hos proshave.dk (reklame)

Andre barberingsprodukter

Hvad med barberskum og barberkost, barbercreme, barbergel, barbersæbe, barberolie, aftershave og hvad det ellers hedder?

Jeg bruger varmt vand og sæbe i stedet for barberskum – og det kræver ikke en barberkost for at blive påført 😛 Som aftershave bruger jeg ingenting og i sjældne tilfælde kokosolie.

Konklusion

Det her er altså bare den billigste barbering, du kan få for pengene – der er ingen tvivl. Og så er det tilmed også den tætteste og bedste barbering.

Del også gerne dine egne erfaringer hernede i kommentarerne 🙂

Anmeldelse
Dato
Anmeldelse af
Skraber: Proshave DE (Double Edge) P40 TTO
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
Del, please:

Udgivet af

Jan

Hej, jeg hedder Jan, og jeg nørder meget i bl.a. selvudvikling, sundhed og faste.

2 tanker om “🥇 Barberskraber-Test 2022: Bedste, billigste skraber & barberblade her! → Gammeldags skraber (safety razor) til mænd & kvinder”

  1. Tak for din anbefaling. Der er bestilt og jeg prøver dine ideer af. Så høre du tilbage med mine oplevelser.
    Holder de vand – så vil jeg gerne dele dem videre ud i mit netværk, både privat og igennem HUMI. I humi er det miljø perspektivet med de 17 verdensmål der trækker. Her vil en bedre og mere miljørigtig barbering være lige i ånden.
    endnu en gang tak 🙂

  2. Selv tak, Poul, og tak for feedback 🙂 Og ja, det er helt klart den mest miljøvenlige barbering, man kan få.

    Jeg ser frem til at høre om dine oplevelser. Man skal klart være mere forsigtig med sådan en gammeldags skraber – men med øvelse skal det nok gå.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *