Dr. Robert Morse, ND - Danmark

Dr. Robert Morse – En af vor tids vigtigste sundhedseksperter

Del, please:

Dr. Robert Morse – populært kaldet: DRM – regnes af mange for at være en af vor tids største sundhedseksperter inden for området naturlig helbredelse.

Dr. Morse har i over 40 år hjulpet titusinder af mennesker med alvorlige lidelser og sygdomme med at helbrede sig selv, og vende tilbage til livet helt naturligt vha. raw food og urter.

Dr. Morse er uddannet ND (Naturopathic Doctor), D.sc. (Doctor of Science) og M.H. (Master Herbalist).

Hans succesrate er helt uhørt, ca. 99 %. De eneste, der ikke bliver raske eller oplever bedring, er dem, der ikke har viljen til at følge hans simple råd og dem, der er så ødelagte af uhensigtsmæssig medicinsk behandling, at det er for sent at gøre noget.

Lymfesystemet og nyrefiltrering

Det helt grundlæggende i det, Dr. Morse lærer fra sig eks. på YouTube, hvor han gratis deler sin viden i form af tusindvis af timers video, er kendskabet til lymfesystemet og dets funktion som kroppens kloaksystem. Lymfesystemet er “det glemte” system i kroppen, som håndterer alle dine cellers affaldsstoffer, nedbryder dem, og fører dem videre til nyrerne, som bl.a. har til funktion at filtrere affaldsstofferne, hvorefter de kan udskilles fra kroppen via urinen.

Processen, hvorved nyrerne filtrerer affaldsstoffer kaldes nyrefiltrering eller på engelsk: kidney filtration.

Læs mere om lymfesystemet

Urter og andre produkter

Dr. Morse er en Master Herbalist, en urte-ekspert, og anbefaler urter og andre planter til at støtte kroppen under detox.

Befinder du dig i Danmark og inden for EU, kan jeg anbefale at bestille Dr. Morse-produkter via The Juice Retreat, som leverer relativt hurtigt til Danmark – og toldfrit, da det er inden for EU. Bestiller du produkter fra Dr. Morses eget website, risikerer du at betale toldafgift samt vente meget længe på levering. Derfor anbefaler jeg The Juice Retreat.

Se mere:

Køb Dr. Morse-produkter hos The Juice Retreat (reklame)

Dr. Morse’s Herbal Health Club (forside)

Læs mere om Dr. Morse

Videoer – Lær selv detox

På hans YouTube-kanal og rundt omkring på YouTube finder du hundredvis af gode videoer, der forklarer enkeltheden i afgiftning (detox) af kroppen.

Dr. Morse YouTube-kanal

RawFigs.com – Søgemaskine, der gør det lettere at søge efter specifikke emner, som Dr. Morse taler om i sine videoer. Er du eks. interesseret i acne, indtaster du blot ordet acne på RawFigs.com, og søgemaskinen vil hjælpe dig med at finde de specifikke tidspunkter i Dr. Morses i øvrigt meget lange videoer, hvor acne bliver nævnt.

Dr. Morse uddanner hvert år nye detox-specialister. Ved at følge linket til hans website, kan du læse mere om, hvordan du bliver certificeret.


Del, please:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *