Endelig ikke-ryger - bedste rygestop-bog - anmeldelse

🥇 Bedste rygestop-bog: Endelig ikke-ryger → Undgå rygerdøden sådan

📘 Dette er min anmeldelse af (ifølge mig) verdens bedste rygestop-bog “Endelig ikke-ryger! – den lette vej til rygestop” af Allen Carr. Få mine bedste tips til, hvordan du læser bogen for størst effekt, og se, hvor du kan købe bogen og endda få fat i den gratis.

Endelig ikke-ryger var BOGEN, der hjalp mig med at stoppe med at ryge efter at have været ryger i 19 år. Jeg har været røgfri siden 2013. Det fede ved Endelig ikke-ryger er, at den hjalp mig:

  • uden, at jeg fik abstinenssymptomer
  • uden, at jeg tog på i vægt
  • uden, at jeg følte, at jeg savnede noget
  • uden, at jeg skulle anvende erstatninger.

Jeg genfandt respekten for min krop, følte mig sundere og gladere, og undgik bogstaveligt talt den kedelige skæbne (en lang, smertefuld død), som mange rygere måske møder, medmindre de kvitter tobakken 🙁

Ja du har nok bemærket, at det ikke er magisk tryllestøv, du suger ned i lungerne, når du ryger cigaretter. Det er en gift-cocktail indeholdende 4.000 forskellige stoffer. Hyggeligt 😬

Endelig ikke-ryger og Allen Carr har reddet mit liv. Længere er den ikke.

Og det er derfor, jeg anmelder bogen til dig. Fordi den måske også kan hjælpe dig med at undslippe nikotin-helvedet. Det er aldrig for sent. Og hvis en simpel gut som mig kan gøre det, så kan du også!

‼ Jeg vil stærkt anbefale dig at læse hele dette indlæg, så dit rygestop ikke fucker up. Jeg taler af erfaring. Men hvis du har styr på det, kan du bruge indholdsfortegnelsen herunder til at finde frem til de afsnit, som er mest relevante for dig.

Anmeldelse: Endelig ikke-ryger

Allen Carr – rygestop-guruen!

Allen Carr - Endelig ikke-ryger - Rygestop-ekspert / guru
Allen Carr, rygestop-guru og, manden bag den bedste bog om rygestop
Allen Carr er manden bag Endelig ikke-ryger. Han røg – før han stoppede – op mod 100 cigaretter om dagen! Smøgerne var ved at tage livet af ham, og han besluttede sig for at gøre noget ved sin situation.

Det lykkedes ham at stoppe – overraskende nemt endda – og dette fik ham til at tænke over, hvordan hulen det kunne være så nemt. Og kunne han lære andre at gøre det samme?

Dette resulterede i Allen Carrs Easyway-metode, der bl.a. hjælper dig med at indse, at der ikke er en eneste god grund til, at du skal blive ved med at ryge. Hver eneste “gode” grund bliver pillet fra hinanden, og til sidst indser du, at det kun giver mening at stoppe.

Da jeg var færdig med at læse bogen sad jeg med følelsen: gid jeg havde læst den for flere år siden.

Tænk over det: Hvis en mand, der er SÅ afhængig, at han ryger 100 cigabøjser om dagen kan stoppe og endda nyde sit liv endnu mere … så kan du nok også!

Hvorfor du skal læse denne rygestop-bog og ikke andre

Jeg har endnu ikke hørt om andre rygestop-bøger, der har så stor effekt.

Bogen virker!

Bogen er blevet solgt i mere end 30 millioner eksemplarer i mere end 35 lande. 50.000 rygere stopper med at ryge på Easyway-seminarer i mere end 150 byer og 50 lande. Hvad du lærer til seminarerne og kurserne er samme principper som i Allen Carrs bøger.

På Easyways officielle danske hjemmeside Easyway.dk, listes følgende fordele ved rygestopkurserne:

  • 90 % succes!
  • Ingen abstinenssymptomer
  • Rygestop-garanti – røgfri eller gratis!

Se kort video fra Easyway.dk her:

Jeg var inde på Amazon for at se brugeranmeldelser og bedømmelse for den seneste udgave af Easyway-bogen på engelsk. Det er en ganske imponerede gennemsnitsbedømmelse, bogen får!

Easyway Amazon-anmeldelser af rygestopbog
Bogen har fået en bedømmelse på 4,6 af 5.0 fra 2.253 folk på Amazon (pr. 26. august 2018). Så høj en karakter ser du nok ikke for andre rygestop-bøger. Se bogen her (reklame).

Fordele ved Endelig ikke-ryger

☑ Ryg, mens du læser

Faktisk bliver du bedt om at ryge løs, mens du læser bogen fra start til slut. Det giver en vis psykologisk ro, at du ikke bliver tvunget til at stoppe rygningen midt i bogen … så er der nok ikke mange, der ville læse den færdig.

☑ Du bliver nærmest hypnotiseret

For mig føles det som om, jeg bliver mere og mere hypnotiseret til at stoppe med at ryge jo længere, jeg kommer ind i bogen. Allen Carr opfandt Easyway vha. hypnose – så det giver god mening, at bogen også har elementer af (gavnlig) hypnose.

☑ Bogen holder, hvad den lover

Hvis du følger bogens retningslinjer, så kommer du med stor, stor sandsynlighed til at få succes med dit rygestop. Og dette kan jeg skrive under på, fordi jeg har læst bogen mere end een gang, og grunden til, at det i første omgang ikke blev til et varigt rygestop, var netop fordi, jeg ikke fulgte alle rådene.

Jeg læste den igen, har fulgt alle råd, og nu er jeg en meget glad ikke-ryger siden 4. april 2013!

Hvilket bringer mig til næste afsnit …

Sådan læser du bogen, uden at dit rygestop ikke fucker up

Læs bogen over en kort periode

Jeg vil nødigt fastlåse dig til et bestemt antal dage eller uger, men du skal nok ikke regne med at få fuld effekt af bogen, hvis du læser den over 6 måneder. Jeg ville klart læse i den dagligt, så din læsning bliver sammenhængende, og en vigtig pointe ikke siver ud af rygerhukommelsen 🙂 Jeg anbefaler at læse den over 1-2 uger.

Lav noter

Markér vigtige steder i selve bogen og/eller i en papirblok eller digitalt.

Følg retningslinjerne – dem ALLE

Det her er mit vigtigste råd. Jeg har læst bogen flere gange, og det var først, da jeg fulgte ALLE rådene, at jeg stoppede og siden da IKKE er vendt tilbage cigaretterne.

Læs bogen igen, hvis det ikke lykkedes

Jeg bryder mig ikke at skrive dette tip, for det indikerer, at du måske ikke stopper med at ryge ved at læse bogen. Men lad os være realistiske: alt kan ske. Min pointe er bare: mist ikke modet, hvis det ikke lykkedes. Hvis jeg ikke havde læst bogen igen, kan jeg love dig for, at mit helbred havde været (endnu mere) lort lige nu. Men læs den – det skal nok gå 🙂

Vend tilbage til bogen engang imellem

Når du fejrer din 1-års dag som glad ikke-ryger – eller ved en anden lejlighed – kan du overveje at vende tilbage til bogen, og måske lige tjekke de vigtigste pointer eller sågar læse den igen.

🛒 Køb Endelig ikke-ryger

Herunder er en samling af links, inddelt i kategorier, til dig, der gerne vil anskaffe dig denne fantastiske bog, og begynde din rygeafvænning hurtigst muligt 🙂

Køb den oprindelige bog

Dette er den oprindelige bog, som er skrevet til alle (mænd og kvinder).

🛒 Se alle udgaver af Endelig ikke-ryger hos Saxo.com (reklame)

🛒 Endelig ikke-ryger (paperback) hos Saxo.com (reklame)

🛒 Endelig ikke-ryger (hæftet bog) hos Saxo.com (reklame)

🛒 Endelig ikke-ryger (e-bog) hos Saxo.com (reklame)

Endelig ikke-ryger for kvinder

Senere hen er der blevet skrevet en Endelig ikke-ryger specifikt målrettet kvinder. Find den herunder:

🛒 Endelig ikke-ryger for kvinder (hæftet bog) hos Saxo.com (reklame)

🛒 Endelig ikke-ryger for kvinder (e-bog) hos Saxo.com (reklame)

E-bog (ePub, ikke pdf)

Vil du hellere læse bogen på eks. din tablet eller computer, så kan du også få den som e-bog:

🛒 Endelig ikke-ryger (e-bog) hos Saxo.com (reklame)

🛒 Endelig ikke-ryger for kvinder (e-bog) hos Saxo.com (reklame)

Køb brugt

🛒 Find Endelig ikke-ryger brugt hos Saxo.com (reklame)

🛒 Find Endelig ikke-ryger brugt hos dba.dk

🛒 Find Endelig ikke-ryger brugt hos Guloggratis.dk

Gratis bog (lån på biblioteket)

Tjek biblioteket – online eller offline. Her kan du finde bogen gratis. Jeg vil dog til en hver tid anbefale dig at købe den, så du altid har den til rådighed. Den koster det samme som ca. to cigaretpakker. Det er ikke alverden, og “den store investering” (ironi kan forekomme) er godt tjent hjem 🙂

Lydbog (dansk)

På Nota.dk kan du finde en dansk lydbog af Endelig ikke-ryger.

Hos Nota har mennesker med læsehandicap adgang til tusindvis af bøger i Nota Bibliotek. Og alle med interesse for syns- og læsevanskeligheder har adgang til Notas specialister, viden og nyheder inden for området. Citeret fra nota.dk/om-nota.

Om dette betyder, at alle kan få adgang til lydbogen, ved jeg ikke. Jeg skal undersøge det nærmere, og vil opdatere indlægget efterfølgende.

Lydbog (engelsk)

Find den som lydbog på engelsk på Mofibo.com.

Easyway-rygestopkursus

Som tidligere nævnt, findes der også rygestop-kurser baseret på Allen Carrs Easyway-metode:

Læs mere om rygestopkurserne på Easyway.dk

Video

Se Allen Carr fortælle om Easyway:

Bedømmelse

⭐⭐⭐⭐⭐

Nå ja, måske skal bogen også have en karakter af en art? Du er vel ikke i tvivl om, hvad jeg ville give. Kunne jeg give TUSIND stjerner ud af 5, ville jeg selvfølgelig gøre det. Men for nu må denne anmelder nøjes med at give et kæmpe 5-tal ud af 5.

En bog, der kan redde liv. Det skal man ikke kimse ad.

Afslutning

TAK, fordi du læste med.

Jeg håber inderligt, at bogen kan hjælpe dig på samme måde, som den har hjulpet mig. Anskaf dig bogen med det samme vha. en af de mange muligheder, jeg har listet. Og hvis du allerede er ikke-ryger, så send denne anmmeldelse videre til en ryger, du holder af. Du kan gøre en potentiel forskel 🙂

/Jan

Anmeldelse
Dato
Anmeldelse af
Endelig ikke-ryger! - den lette vej til rygestop
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
Del, please:

Udgivet af

Jan

Hej, jeg hedder Jan, og jeg nørder meget i bl.a. selvudvikling, sundhed og faste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *