4 dages faste uden vand & mad - Detox: parasitter i tarmen / tarmparasitter / parasit-kur

😲 4 dages faste uden mad & vand – Min længste dry fast / tørfaste


I november 2018 besluttede jeg mig for at udføre en længere tørfaste, som er en tørfaste (dry fast), hvor du ikke indtager hverken mad, vand eller noget som helst andet.

Inden du får ondt i nakken af at ryste på hovedet, fordi du aldrig har researchet emnet faste, vil jeg anbefale dig at læse min overordnede guide til faste og guide til tørfaste, hvor du kan lære om, hvorfor faste er noget, som alle dyr helt naturligt gør, og at faste er helt ufarligt, hvis det bliver praktiseret forsvarligt.

Der findes to former for dry fast – soft og hard.

Soft dry fast: Du kan gå i bad, børste tænder, vaske hænder og altså udsætte kroppen for vand på alle andre måder end at drikke det.
Hard dry fast: Du går ikke i bad, børster tænder, vasker hænder osv., da huden kan absorbere det vand, den kommer i kontakt med, særligt under et langt bad.

Jeg valgte at tage den hårde løsning … næsten. Jeg kom i kontakt med en smule vand, da jeg gik i bare tæer (lavede “grounding”) på min fugtige græsplæne, og jeg valgte også at vaske hænder efter toiletbesøg 💩 men gjorde det lynhurtigt, med en børste og så lidt vand som muligt (og uden sæbe). Jeg tvivler stærkt på, at min hud har suget vand til sig på de få sekunder.

Mine faste-erfaringer

Jeg havde inden denne 96-timers omgang tørfastet flere gange: i 24 timer, 36 timer, 54 timer samt 60 timer. Derudover har jeg vandfastet mange gange (dog kun op til 7 dage). Jeg har også levet af frugt og raw food i flere måneder, og prøvet at leve af mandariner i 30 dage. Med det sagt: Jeg har mere erfaring end de fleste, når det det kommer til faste, og dette er vigtigt, da en længere tørfaste på 96 timer ikke er noget, du bare lige går i gang med, uden at arbejde dig op til det.

Enough chit-chat, Jan … Hvad oplevede du så?

4 dage (96 timer) uden mad og vand

På mine tidligere tørfaster på 54 og 60 timer oplevede jeg meget synlig heling rundt omkring på kroppen – sår og skavanker, der helede lynhurtigt. Eks. havde jeg noget betændelse, som ikke kunne hele helt, men som altså helede på blot ca. 2 dage uden mad og vand.

Min kidney filtration var meget dårlig i dagene op til tørfasten, hvor jeg kun spiste frugt, men dagene efter fasten er den bedre end nogensinde! 🙂 (Forklaring: dette betyder, at mine nyrer effektivt filtrerer affaldsstoffer ud via urinen).

Emotionel og spirituel detox

Hvor jeg – som nævnt – på mine tidligere tørfaster har oplevet meget heling rent fysisk, har denne faste været en ekstrem detox på det emotionelle og spirituelle plan.

Lad mig forklare.

Alle dagene har jeg større grædeture, og den sidste dag græder jeg så meget, at jeg kunne have fyldt en swimmingpool op med mine tårer 😭 Er du vimmer, det var crazy. Men godt!

Det var både uafklarede følelser og minder fra min barndom, som dukkede op til overfladen. Jeg fik en dybere fornemmelse af, hvad jeg egentlig vil og altid har villet her i livet – hvilket jeg personligt oplevede som en spirituel oplevelse. Detox er langt mere end bare afgiftning af affaldsstoffer, og det ved alle, der har gravet dybt nok.

Parasitter

73 timer inde i tørfasten begynder jeg at få symptomer på sult og tomhed i maven. Cravings. Jeg har indtil nu ellers ikke været sulten. Rigtig sult mærkes i munden og ikke i maven – så jeg vidste, at der var noget på spil, men tænkte ikke nærmere over det.

En halv time efter smutter jeg på wc, og wupti … der kommer parasitter ud af bagenden. Lange slimede tingester. Bare rolig, de bevægede sig ikke! 😅 Jeg har set præcis samme type parasitter i forbindelse med mange andre cases.

Hvis du synes, det er nasty læsning, så husk, at vi alle har parasitter i et eller andet omfang, fx candidasvamp, som måske er den, flest har hørt om 😉

Tørfaste som kur mod parasitter i tarmen / maven

Der er mange, der oplever eliminering af parasitter under faste, særligt tørfaste, fordi parasitterne ikke får noget som helst at leve af. Og når de ikke har noget at spise, så søger de ud.

Med andre ord: du faster ikke bare dig selv, du udsætter også parasitterne for faste ved ikke at indtage noget. Det smarte er bare, at menneskekroppen kan holde til at faste, da den typisk har masser af ophobet fedt og vand at nære sig på (husk, at menneskekroppen består af primært vand). Men disse ressourcer kan parasitter ikke bruge på samme måde, og derfor dør de eller forsøger at finde lykken et andet sted.

Urter / naturmedicin mod parasitter

Jeg indtog også Dr. Morse-urter mod parasitter i perioden op til fasten. Det er en sammensætning af den mest effektive naturmedicin mod parasitter, fx pau d’arco, wormwood og meget andet. Jeg fraråder at tage disse urter uden at have kendskab til, hvordan du bør tage dem eller uden kyndig rådgivning fra en, der er velbevandret i Dr. Morses læring (det kan gå galt).

Vågenhed & søvn

I modsætning til nogle af mine første tørfaster på over 1 dag, hvor jeg til sidst oplevede en enorm træthed fysisk og mentalt, så havde jeg det denne gang relativt o.k. i alle 4 dage. Jeg lå ned det meste af tiden med mine gode buddies, YouTube og Netflix.

Men der var en udfordring:

Jeg har fundet ud af, at når du går uden mad og vand i flere dage, så holder kroppen dig vågen i længere tid, så du kan finde føde. Og jo mere du skåner fordøjelsen – som bruger utroligt meget af kroppens energi – jo mindre søvn har du brug for. Så denne dobbelteffekt har gjort, at jeg har været vågen rigtig længe, og dertil har sovet rigtig lidt. Det gjorde, at min døgnrytme blev en anelse forskudt.

Det lyder måske dejligt i nogles ører at have så meget tid, men når du bare gerne vil sove, så er det mentalt udmattende. Det var faktisk udelukkende af denne grund, at jeg ikke valgte at tørfaste i endnu længere tid (jeg ville gerne have kørt 5 eller 7 dage, men det bliver måske en anden gang).

Sanser skruet op på 200 %

På tørfaste er sanserne så skærpede, at du kan lugte en ryger på 1.000 meters afstand. Næsten. Det er en fantastisk og overvældende følelse at stå ude i naturen, og mærke den med denne utrolige følsomhed.

Smagssansen får også noget af et boost.

Har du levet på frugt og raw food længe nok, og har givet din smagssans en pause fra overstimulerende sager, smager alt pludseligt, som du er genfødt. På en tørfaste kan du så gange dette med 5 😲

Jeg brød min tørfaste med vand fra mit vandfiltreringssystem. Dette plejer normalt at smage af … vand, sjovt nok – dog bedre end det pesticide-crap, der kommer direkte fra vandhanen. Men da jeg brød tørfasten smagte vandet decideret sødt og helt fantastisk de næste mange timer. Det bedste vand, jeg har smagt!

Konklusion

Jeg er meget taknemmelig for denne oplevelse, og føler, at jeg har fået utroligt meget ud af den.

Har du spørgsmål eller feedback, så skyd løs nede i kommentarfeltet herunder 🙂

Keep it real, og hold dig tør 😉

/J

Resumé
Artikel
4 dages faste uden vand & mad – Detox & kur mod parasitter i tarmen / maven
Beskrivelse
Jeg detoxede i 4 dage uden vand og uden mad, hvor jeg oplevede en større følelsesmæssig detox samt eliminerede parasitter i kroppen via tarmen på en naturlig måde.
Forfatter
Del, please:

Udgivet af

Jan

Hej, jeg hedder Jan, og jeg nørder meget i bl.a. selvudvikling, sundhed og faste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *