Mælkebøtte-kaffe / mælkebøtterod-kaffe som kaffeerstatning

☕ Mælkebøtte-kaffe uden koffein: Kaffeerstatning af mælkebøtterod

Anmeldelse af mælkebøtte-kaffe fra Renée Voltaire

Mælkebøtte-kaffe består af mælkebøtterødder, som er blevet ristet og derefter malet til pulver. Og så er denne kaffe uden koffein. Har du svært ved at kvitte kaffen, så kan denne kaffelignende drik måske være din nye kaffeerstatning.

Køb mælkebøttekaffe her
Køb Renée Voltaire Mælkebøttekaffe her (reklame), eller læs min anmeldelse herunder.

Renée Voltaire Mælkebøttekaffe

Mælkebøtte-kaffe er ikke raw, da mælkebøtterødderne jo er blevet ristet. Men efter min mening er mælkebøtte-kaffe langt sundere end normal koffeinholdig kaffe. Selv såkaldt koffeinfri kaffe indeholder en smule koffein. Så hvis du skal have en 100 % koffeinfri kaffe, er denne kaffe af mælkebøtterod et rigtig godt bud på en erstatning.

Jeg er tilhænger af tilgangen god, bedre, bedst, hvor du konstant fokuserer på at forbedre dig og tage bedre valg i alle livets aspekter med det endelige mål om at tage de bedste valg. Set i dette perspektiv er mælkebøtterod-kaffe bedre/sundere end normal kaffe, hvis du spørger mig, men det bedste vil i mine øjne stadig være koffeinfri te, urtete el.lign. (eller optimalt set slet ingen opvarmede drikke).

Mælkebøtte kaffe brev

Smag: Hvordan smager den?

Mælkebøttekaffe både dufter af og smager som kaffe. Overraskende nok! Jeg har smagt alt fra den billigste supermarkeds-kaffe til verdens bedste (Esmeralda Especial m.fl.) samt dyreste kaffe (Kopi Luvak), og den mælkebøtte-kaffe fra Renée Voltaire, som jeg har købt, er efter min mening hæderlig, hvis du altså ser det som en kaffeerstatning.

Vurdering

Den får helt sikkert thumbs up fordi selve duften og smagen minder så meget om kaffe. Men jeg er personligt ikke helt vild med smagen.

Personligt tror jeg dog ikke, at jeg kommer til at drikke mælkebøttekaffe fremover, da jeg foretrækker en lækker frugtte, rooibos-te, urtete, lakridsrodste eller Heal All Tea.

Prisen er relativt høj, men du kan jo vælge at lave din egen hjemmelavede mælkebøtte-kaffe, hvilket jo er helt gratis, hvis du kan finde nogle mælkebøtter, som du kan grave op med rødderne 🙂

Jeg vil give Renée Voltaire Mælbebøttekaffe 2 stjerner ud af 5.

Mælkebøtte kaffe uden koffein

Køb mælkebøtte-kaffe

Køb Renée Voltaire Mælkebøttekaffe her (reklame)

Har du prøvet mælkebøtte-kaffe, og hvad er din mening?

Anmeldelse
Dato
Anmeldelse af
Mælkebøtte-kaffe fra Renée Voltaire
Bedømmelse
21star1stargraygraygray
Del, please:

Udgivet af

Jan

Hej, jeg hedder Jan, og jeg nørder meget i bl.a. selvudvikling, sundhed og faste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *