Mirakelbær / Mirakelfrugt - Køb i Danmark - Miracle berries / ledidi berry

🍓 Mirakelbær / mirakelfrugt – Et bær, der ændrer din smagssans totalt!

Hvad siger du til at spise en citron, der smager som en sød appelsin? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med mirakelbær – også kaldet mirakelfrugt – er det muligt at få denne oplevelse … og meget andet 😮

Som den nysgerrige filur, jeg er, følte jeg mig nødsaget til at købe nogle mirakelbær, så jeg kunne teste dem af 🙂

I dette indlæg kan du læse mere om denne magiske superfood, mirakelbær, om min – og andres – oplevelse med mirakelbær, og så er der selvfølgelig links til, hvor du kan købe mirakelbær online.

Køb mirakelbær online
🍓 Hop til afsnittet Køb mirakelbær, hvis du bare er interesseret i at købe bærene med det samme, eller læs videre i indlægget herunder.

❤ Kært barn

Vil du selv søge lidt rundt på nettet efter mere info om mirakelbær, så kan jeg lige oplyse, at mirakelbær også bliver kaldt for:

  • mirakelfrugt
  • miracle berries
  • ledidi berries
  • dulci berries
  • taami berries
  • agbayun berries
  • asaa berries
  • mirakel-slik

Mirakelbær, mirakelfrugt, miracle berries, ledidi berries er de ord, der anvendes oftest 👍

Godt så!

❔ Hvad er mirakelbær?

Mirakelbær indeholder et glykoprotein, der hedder miraculi, og det har en “mirakuløs” virkning på smagsløgene.

Ledidi berries / dulci berries
Frysetørrede, halverede ledidi-bær

Når du spiser eller tygger på mirakelbær ændrer din smagssans sig øjeblikkeligt på en måde, så alle syrlige smage vil opfattes som søde. Så spiser du først et mirakelbær, og derefter spiser fx en citron eller lime, vil de smage ca. lige så sødt som en appelsin. Så bliver det pludseligt nemt at bælle citronjuice!

Der er nogle restauranter, der anvender mirakelbærrene som en slags gimmick, hvor du som gæst får serveret en dessert, og så midt under desserten skal du indtage et mirakelbær, hvorefter desserten så vil smage helt anderledes 🙂 Meget sjovt.

😲 Min oplevelse med mirakelfrugt

Jeg har indtil videre testet mirakelbær et par gange på forskellige ting, men har masser af bær til gode, som jeg skal have brugt. Jeg har købt en del, så jeg også kan dele oplevelsen med venner og bekendte.

Citron og lime

Det første, jeg forsøgte at spise, var lime og citron. Det var helt sikkert en overraskende oplevelse. Jeg vil ikke sige, at det smagte af appelsin, men det smagte virkelig sødt. En ret surrealistisk oplevelse bare at kunne æde løs af noget, som normalt frembringer en sur grimasse 😬

Grapefrugt

Derefter prøvede jeg med grapefrugt, og der må jeg sige, at det var aaalt for sødt for mig. Eller – jeg foretrækker måske bare min grapefrugt mere bitter og bare sådan, som den normalt smager.

Passionsfrugt

Umoden passionsfrugt (som smager ret syrligt) fik jeg også prøvet, og det var helt o.k. Meget sødt og lækkert!

👨‍⚕️ Hvor lang tid varer effekten?

Ifølge anvisningerne, skulle effekten af et halvt bær – som jeg indtog – vare ca. 15-20 min., men jeg fornemmede, at mine smagsløg var ændret selv flere timer efter. Måske har jeg bare en speciel tunge, men det var lidt mærkeligt senere på dagen at spise min raw food-aftensmad (bestående af mange forskellige smage), fordi den smagte en smule sødt, hvilket ikke helt var meningen.

Men jeg skal forsøge mig frem med en masse andre forskellige madvarer og fx bruge bærrene i en lækker smoothie med masser citrus. Løg skulle også smage sjovt! 😅

⭐ Andres oplevelser

Herunder kan du se nogle videoer, hvor folk smager på forskellige ting, mens deres smagssans er påvirket af mirakelbær.

YouTuber Anna Munch afprøver mirakelfrugt i videoen Disse piller gør mad til slik!

Her prøver YouTuber Morten Münster mirakelbær i pilleform på fx jordbær, appelsinjuice, chips, slik m.m.

Her er en lidt længere video med raw food-parret Markus Rothkrantz og Cara Brotman, som tester ledidi berries af. Cara Brotmans søn sælger bærrene, og det er præcis disse bær, jeg har købt.

🛒 Køb mirakelbær / mirakelfrugt

Mirakelbær / Mirakelfrugt - Køb i Danmark - Tabletter, piller - Miracle berries / ledidi berry / mirakel-slik
Miracle Berries med levering til Danmark.

OBS: Mirakelbær er ikke helt billige, men de er sjove at prøve, og du skal heldigvis kun spise et halvt bær for at opnå fuld effekt.

🛒 Se alle miracle berry-produkter hos Amazon (reklame) – Toldfri levering til Danmark via Amazon UK.

Jeg har i skrivende stund ikke set bærrene i hverken fysiske butikker eller i danske online shops, udover, at man engang har kunnet købe mirakelfrugt-tabletter hos CoolStuff, men produktet er udgået. Dog vil jeg også anbefale, at du indtager bærrene i deres naturlige form i stedet for tabletter eller piller.

Konklusion

Jeg synes, mirakelbær er en sjov gimmick, og de kan fint bruges som “selskabsleg” eller som gave 🙂 Har du erfaringer med dem, som du vil dele, eller har du spørgsmål, så skal du være mere end velkommen til at lægge en kommentar.

Anmeldelse
Dato
Anmeldelse af
Mirakelbær / Mirakelfrugt (Miracle Berries)
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
Del, please:

Udgivet af

Jan

Hej, jeg hedder Jan, og jeg nørder meget i bl.a. selvudvikling, sundhed og faste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *