Nyre filtrering / nyrefiltrering / nyre filtration / nyrefiltration / kidney filtration Dr. Morse på dansk

🥃 Nyre-filtrering / kidney filtration: Tjek, om dine nyrer filtrerer affaldsstoffer

OBS: Beklager, men det er ikke æblemost på billedet 🙂

Din urin afslører, om dine nyrer filtrerer affaldsstoffer fra dine celler via den proces, der kaldes nyre-filtrering eller nyre-filtration (på engelsk: kidney filtration).

I dette indlæg lærer du, hvordan du tjekker din urin, og hvad du skal kigge efter.

Sådan tjekker du for nyrefiltrering

Urin / tis og affaldsstoffer filtreret af nyrerne via nyre-filtrering / kidney filtration

Du skal bruge et rent og klart glas, gerne 50 cl eller mere, så det kan rumme hele herligheden 😀

Nyre-filtrering tjekkes bedst, når der er gået mange timer, uden at du har tisset, drukket eller spist. 6-10 timer er fint. Derfor er det bedst, at tjekke, lige når du er vågnet efter søvn.

Tis i et glas, når du står op efter at have sovet. Det er vigtigt, at du IKKE har været oppe at tisse i løbet af din søvn, for så er i hvert fald nogle af de affaldsstoffer, du skulle have tjekket din urin for, typisk kommet ud dér – hvis du altså har filtreringen i orden.

Kig efter grums, bundfald, strenge, prikker og den slags. Kan du se noget, så er det et tegn på, at du har nyrefiltration. Hvis ikke, så har du noget at arbejde med.

Men: Selvom du har synlige affaldsstoffer i din urin, betyder det faktisk ikke, at dine filtrerer ordentligt. Du kan faktisk først vide det med sikkerhed, hvis du tjekker din urin efter at have levet på raw food (helst 80 % frugt) i en periode.

Hvis du filtrerer, mens du spiser opvarmet mad, så betyder det, at du i hvert fald filtrerer nyophobede affaldsstoffer, men desværre ikke nødvendigvis de affaldstoffer, som har ophobet sig gennem årene, og det er dem, du rigtig gerne vil have ud, hvis din helbredelse skal tage fart.

Kidney filtration kan tage tid at opnå. Lang tid. Nogle filtrerer fint, men mange med helbredsmæssige problemer, skal arbejde for det ved at indtage raw food i en periode. Da jeg begyndte på detox og 100 % frugt, tog det mig lidt over en uge at begynde at filtrere. Jeg tjekkede min urin dagligt i 3 måneder for at se, hvordan min urin og nyrefiltrering blev påvirket af min kost og det, jeg ellers udsatte for. Den første uge var min urin altså krystalklar.

Ofte kan det være svært at se, om der er noget grums og snask i de gyldne dråber. Tag evt. en lygte (brug din smartphone eller en lampe, hvis du ikke har en lygte) til at lyse op igennem bunden af glasset med urin. Så vil du bedre kunne se, om den er klar eller indeholder nogle godter.

Hvis du ikke kan se noget særligt, selvom du lyser, kan du lade glasset stå i 6-8 timer eller mere, da det vil gøre, at eventuelle affaldsttoffer falder til bunden, og dermed vil være mere synlige. Du kan også sætte glasset på køl i køleskabet for at speede processen op.

For nogle kan det tage måneder og i sjældne tilfælde år at filtrere, selvom de kun lever af frugt. Grunden til dette er typisk, at nyrerne og binyrerne har lidt stor skade, og dermed ikke fungerer ordentligt.

For dem, der ikke kan opnå nyrefiltrering vha. en ren frugtbaseret kost, er det kun urter, der kan hjælpe. Jeg hører fra mange, at det er først efter, at de er begyndt at tage urter til bl.a. nyrerne, binyrerne og lymfesystemet, at der er “kommet hul igennem”.

Hvad er det, der er i urinen?

  • Syre
  • Mucus (slim)
  • Proteiner
  • Parasitter
  • Affaldsstoffer generelt

Alt det, du ikke vil have i din krop

Dr. Morse siger, at farven på urinen ike har betydning, men min egen fornemmelse er, at det har lidt at sige, om din urin er helt lys eller mørk som Marabou. Okay, så mørk bliver det forhåbentlig ikke 😛

Du kan lugte, hvis der kommer gode sager ud via urinen. Hvis det lugter rigtig fælt, så kan du være glad for, at det kommer ud, og ikke bliver inde i dig.

Kilde: Dr. Robert Morse

Video om kidney filtration

Tjek denne video om detox og nyrerne lavet af Mark Gordon, som er uddannet Detox Specialist ved Dr. Morse.

Læs om lymfesystemet – kroppens kloaksystem

Læs om Heal All Tea (kan bl.a. hjælpe med at få nyerne til at filtrere)

Læs om nyre-filtrering på Helbreddigselv.nu

Spørg endelig, hvis du har spørgsmål.

Del, please:

Udgivet af

Jan

Hej, jeg hedder Jan, og jeg nørder meget i bl.a. selvudvikling, sundhed og faste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *