Inspiration til din selvudvikling og sundhed

Hej, og mega meget tak, fordi du besøger RawBlog 🙂

På denne side kan du læse om, hvem jeg er, og hvad denne blog handler om.

Om mig: En gut fra Amager

Jan Jægermark, RawBlog

Jeg hedder Jan, jeg er fra 79, og bor i Silkeborg-området. Oprindeligt er jeg fra København.

Fra opvågning til udvikling

Lad os skrue tiden tilbage til 2007:

Jeg er – i en alder af 28 – kommet ud på et sidespor i mit liv. Vægten siger 40 kg for meget, jeg ryger masser af gule Kings, lever af pizza nr. 4 og KIMs-barbecuechips med dipmix dagen lang.

Eller noget i den stil …

Jeg er på SU, og ved ikke, hvad jeg skal med mit liv … og så har min kæreste netop slået op med mig samt smidt mig ud af lejligheden 🙁

What to do? 😐

Jeg får nok af det hele, og går i gang med at leve lidt sundere, jeg starter min første online virksomhed, og ordet personlig udvikling begynder at blive en del af mit ordforråd.

Jeg har aldrig været vild med at læse bøger, men på få dage havde jeg downloadet 100 e-bøger
Tonsvis af selvhjælpsbøger bliver læst, jeg ser inspirerende videoer dagen lang, afprøver selvhypnose og hundredvis af forskellige selvhjælpsteknikker.

Det bliver den spæde start på min interesse for selvudvikling og starten på en søgen efter konstant at forbedre mit liv på så mange fronter som muligt.

#bumpyride

En sundhedsnørd bliver til

Efter at have døjet med dårligt helbred og flere alvorlige sygdomme og lidelser gennem hele mit liv, starter jeg i 2011 – i forlængelse af min interesse for selvudvikling – at rette fokus mod min egen sundhed, med mål om at finde ud, hvad sygdom og dårligdom skyldes, og benytte denne viden til selv at blive sundere.

Siden da har jeg brugt mere tid på at researche i sundhed end at arbejde på mine virksomheder. Så man kan vel godt sige, at sundhed er noget, jeg nørder meget med 🙂

Sundhedsblog og selvudviklingsblog

Jeg blogger om selvudvikling og om sundhed baseret på mange års intens research og egne erfaringer med at helbrede mig selv fra en masse skavanker og lidelser. Jeg har selv været igennem en masse detox-perioder, faster, – små og store – og jeg arbejder stadig også med min egen sundhed, som jeg ved, går i den rigtige retning.

Hvorfor overhovedet interessere sig for sundhed?

For mig er sundhed noget af det vigtigste, fordi jeg mener følgende:

Din sundhedstilstand påvirker kvaliteten af hele din oplevelse af livet.

Tyg lige på dén en gang til …

Med andre ord: alt, hvad du oplever, bliver påvirket af, hvordan dit helbred er.

Har du den grummeste migræne, en slem forstoppelse, eller føler dig trist og deprimeret, så er du vel enig i, at det nedsætter kvaliteten af oplevelsen i netop det øjeblik?

Den gode nyhed er, at du har 100 % mulighed for at ændre på dette!

At være sund og rask er for mig at se noget helt fundamentalt, der bare skal være på plads, for så er livet bare meget mere behageligt at leve.

Min tilgang til sundhed

Jeg har en tilgang som researcher, ikke som elev. Som researcher medtager jeg alle oplysninger i min egen løbende uddannelse. Jeg indskrænker mig ikke til, hvad en bestemt skole, en bestemt myndighed, en bestemt sundhedsfaglig eller på anden måde sundhedsrelevant uddannelse, en bestemt sundhedsekspert, eller en bestemt virksomhed mener om, hvad der er sundt eller usundt.

Jeg lytter ligeledes til folks ægte erfaringer med sygdom og helbredelse. Jeg ser også på, om forskning og studier kan være sponsorerede eller decideret forfalskede.

Jeg søger sandheden i sundheden.

Om RawBlog

RawBlog er et projekt, der handler om at at få min viden og erfaringer ud til andre.

Jeg har researchet intenst i flere år, og jeg har afprøvet en masse på egen krop. Jeg har talt med og undersøgt tusindvis af mennesker inden for emnerne sundhed og sygdom, personlig udvikling, veganisme, raw food, detox, mad, kost og ernæring og en masse andet.

Hvorfor hedder det RawBlog

Det gør det, fordi RawBlog er et projekt, der handler om at søge ind til den rå kerne – den rå sandhed – i alle livets aspekter. Bloggen hedder også raw, fordi jeg advokerer en kost baseret på raw food – rå kost – mad, der ikke er blevet opvarmet eller stærkt forarbejdet.

Med det sagt … tak, fordi du tog dig tid til at læse helt her ned 🙂

Tag endelig et kig rundt på siden. Og hvis du gerne vil kontakte mig, så besøg min kontakt-side her.

Ha’ det super! 🙂
Jan Jægermark

Jan - signatur