Raw food shop / webshop / butik / online køb rawfood på nettet

🛒 Raw food-shops på nettet ᐅ Køb rawfood online → Webshop-oversigt


Her finder du en oversigt over raw food-shops online og webshops, der har en vis andel raw food-produkter i deres sortiment eller har gjort det nemt for dig som kunde at finde raw food-produkter i deres webshop.

Alle butikkerne leverer til Danmark, men er ikke nødvendigvis lokaliseret i Danmark eller danskejet. Nogle af butikkerne har et kæmpe udvalg, mens andre har et mindre, men interessant, udvalg med unikke produkter.

Raw food-produkter i denne forbindelse er eks. nødder, nøddemel nøddesmør; spirefrø og frø som chiafrø og hampefrø; tørrede frugter og bær som gojibær og morbær; raw-barer o.a. snacks; raw honning og sirup / nektar; alger og tang; superfood-pulvere og greens som hvedegræs, byggræs, spirulina, acai carob, lucuma og baobab; raw müsli og granola; raw proteinpulver, koldpressede olier, raw eddike … og meget mere.

🛒 Køb raw food online

Rawandmore.dk

🛒 Shop: rawandmore.dk

Rawandmore.dk - Raw and more raw food shop

Måske Danmarks ældste “rigtige” online raw food-shop, hvor stort set alle varer er raw og størstedelen økologiske. Jeg har handlet Hos Raw and more utallige gange, og har prøvet det meste i deres sortiment. De har lidt høje priser, men produkter af meget høj kvalitet, og de har en del spændende sager, som du ikke finder mange andre steder. Find masser af raw, økologiske og uforarbejdede fødevarer, tørret frugt, nødder og frø, superfood blends m.m. Derudover har de også dehydratorer, glasbeholdere, hudplejeprodukter og andre produkter, som hænger sammen med en sund og raw livsstil. Hvis du er til raw food, så er Rawandmore et besøg værd.

Rawfoodshop.dk

🛒 Shop: rawfoodshop.dk

Rawfoodshop.dk - Raw Food Shop DK - Reco Market

Rawfoodshop.dk – ejet af det svenske foretagende Reco Market – har både online butikker samt en fysisk butik i Malmö, og er eftersigende Danmarks største raw food-butik på nettet! De har altid super gode tilbud på raw food, superfood, nødder, frø, tørrede frugter og alt muligt lækkert. Fragten er dyr (dog gratis over 500 kr.) og leveringstiden er efter min erfaring meget langsom, men til gengæld er deres produktpriser virkelig gode, og produktudvalget er meget stort. Hvis det ikke haster, og skal du købe stort ind, så er Rawfoodshop et rigtig fint sted at købe rawfood.

Helsebixen.dk

🛒 Shop: helsebixen.dk/shop/raw-foods-433c1.html (reklame)

Helsebixen.dk - Helse Bixen raw food & helsekost Helsebixen er en klassisk online helsekostbutik med et kæmpe udvalg af helsekost, kosttilskud og den slags, og det er en af mine yndlingsshops, fordi de har gode priser på mange produkter samt lynhurtig levering. Det er her, jeg køber eks. lakridsrod, kokosolie m.fl. De har oprettet en dedikeret side, der lister nogle af deres raw food-produkter. Klikker du rundt på siden, finder du også mange andre forskellige raw-produkter, som ikke lige er taget med på deres raw food-oversigtsside.

GreenGoddess.dk

🛒 Shop: greengoddess.dk/butik (reklame)

GreenGoddess.dk - Green Goddess Guide webshop m. superfoods & rawfood Green Goddess er en shop med “lækkerier til grønne gudinder” (og forhåbentligt også til grønne guder). Deres varesortiment er ret unikt, og alle deres varer er udvalgt efter kriterier, som sundhed, bæredygtighed og økologi. Alt er testet af Green Goddess selv ift. indhold, smag, og kvalitet etc. Få, men interessante, produkter.

Viivaa.dk

🛒 Shop: viivaa.dk/raw-food.html (reklame)

Viivaa.dk - Køb helsekost online inkl. raw food Viivaa har et mindre udvalg af raw food-produkter, dog har de en dedikeret raw food-sektion i deres netbutik. Viivaa tilbyder også et medlemsskab, hvorigennem du kan spare 20 % ekstra på deres mere end 2.000 helsekostprodukter.

RealFoods.co.uk

🛒 Shop: realfoods.co.uk

RealFoods.co.uk - Real Foods Raw food online shop UK uden told Real Foods er en raw food-shop i UK – en virksomhed med base i Skotland med over 40 års erfaring i salg af naturlige, økologiske og vegetariske fødevarer. Jeg har ikke selv handlet der (endnu), men har valgt at tage Real Foods med på denne liste over raw food-butikker på nettet, da deres udvalg er meget stort. Desuden vil der ikke være pålagt told på deres produkter, idet shoppen befinder sig indenfor EU.

Amazon.co.uk

🛒 Shop: amazon.co.uk (reklame)

Amazon.co.uk - UK raw foods butik på nettet Amazon er verdens største webshop, og de har selvfølgelig også et gigantisk udvalg i alt, der har med raw food at gøre. Leveringen er som regel i den dyre ende (afhængigt af, hvad du køber), og det er heller ikke verdens hurtigste levering (medmindre du vælger en dyr ekspreslevering). Men haster det ikke, og skal du købe stort ind, så kan du nyde godt af Amazons uforligneligt store udvalg. Amazon.co.uk er Amazons Stortbrittanien-baserede webshop, og da den er inden for EU’s grænser, er der ikke told på produkterne, hvilket der ville være, hvis du eks. skulle købe på Amazon.com.

Diverse butikker

En liste med online butikker, der har et beskedent udvalg af raw food, men måske et godt tilbud eller et produkt, som du bare ikke kunne finde andetsteds.

Fysiske raw food-butikker

Udover supermarkeder og diverse frugt- og grøntbutikker, findes der naturligvis også fysiske butikker med raw food-produkter i deres sortiment. Jeg kan anbefale Ren Kost (i Aarhus) samt Helsam og Matas, som har butikker i store dele af landet inkl. de store byer som København, Aarhus, Odense osv.

Sundhedsprodukter & helseprodukter

Tjek også mit indlæg med nøje udvalgte produkter, som potentielt kan booste din sundhed:

👍 Anbefalede sundhedsprodukter

Afslutning

Har du tilføjelser til ovenstående, så skriv endelig, så den kan blive udvidet med andre gode butikker, hvor du kan købe raw food online (eller offline) 🙂 Og synes du siden er brugbar, så del den endelig med dine venner.

Resumé
Raw food-shops på nettet - Køb rawfood online → Stor oversigt med webshops / butikker
Artikel
Raw food-shops på nettet - Køb rawfood online → Stor oversigt med webshops / butikker
Beskrivelse
Guide med oversigt over raw food-shops online eller webshops / online butikker, som har en vis andel raw food-produkter til salg eller har gjort det let for dig at finde raw foods i deres netbutik. Butikkerne sender til Danmark uanset geografisk placering
Forfatter
Del, please:

Udgivet af

Jan

Hej, jeg hedder Jan, og jeg nørder meget i bl.a. selvudvikling, sundhed og faste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *