Om reklamer på RawBlog

Lige som millioner af andre websites på internettet, anvender jeg reklamer i form af affiliatelinks på RawBlog.dk.

Jeg anvender reklamer for at finansiere hjemmesidens drift og de mange tusind timers research, der er lagt i det bagvedliggende arbejde for indholdet på hjemmesiden.

Så når du køber et produkt el.lign., som jeg linker til via et affiliatelink, støtter du herigennem mig og mit arbejde med at levere indhold, som hjælper mange mennesker, og som måske endda også har hjulpet dig?

For at kunne leve af at hjælpe andre mennesker, er der nødt til at komme penge ind på en eller anden måde, og dette er blot en af måderne, hvorpå jeg kan tjene penge. Jeg er stolt af at kunne hjælpe potentielt tusindvis af mennesker til et gladere og sundere liv 🙂

Jeg linker kun til produkter og services, som jeg står inde for og virkelig anbefaler. De fleste produkter har jeg selv købt og brugt i længere tid, og hvis ikke, jeg selv har brugt dem, vil min anbefaling som regel være baseret på andres gode erfaringer.

Jeg linker til produkter, som jeg mener er det bedste af det bedste, fordi min tilgang til livet er at søge de bedste ting. Særligt, når det handler om sundhed og helbred, kan jeg ikke lide at gå på kompromis.

Hvis du som virksomhed er interesseret i, at jeg nævner dit produkt, så skal du vide, at jeg afviser måske 99 % af alle produkter, da jeg kun kan stå inde for at reklamere for noget, jeg selv ville bruge, er så naturligt som muligt, og virkelig gavner andre ift. personlig udvikling, sundhed eller nogle af de andre emner, jeg berører på RawBlog.

Hvad er affiliatelinks?

Affiliatelinks på RawBlog.dk er links til andre virksomheders websites, som RawBlog.dk er affilieret med, altså samarbejder med.

Aftalerne mellem RawBlog.dk og en affilieret virksomhed er forskellige fra virksomhed til virksomhed, men ofte vil der være tale om, at RawBlog.dk tjener en mindre procentdel af et givent køb.

Affiliatelinks er markeret som reklame eller sponsoreret link, så du altid kan se, om et link er et affiliatelink.

Her er et eksempel på et affiliatelink:

Køb 1 kg vaskenødder hos coolstuff.dk her (reklame)

Hvis du klikker ind via dette link, og køber vaskenødderne og andre produkter hos coolstuff.dk vil RawBlog.dk tjene en lille procentdel af, hvad du har købt. Og som nævnt ovenfor støtter du dermed mig i at levere indhold om sundhed og personlig udvikling.