Squatty Potty toiletskammel mod forstoppelse, hæmorider - Erfaringer / anmeldelse / test

💩 Squatty Potty-toiletskammel mod forstoppelse & hæmorider


Har du svært ved at tømme tarmen, eller har du decideret forstoppelse? Så kan det være en god start at sidde i en anden stilling, når du skal lave stort. For chancen er, at du har siddet forkert på toilet hele dit liv!

Skideærgerligt! Men der er hjælp at hente.

“Det er et skidegodt produkt!”
⭐⭐⭐⭐⭐
– Alex, anmeldelse på CoolStuff.dk

Squatty Potty er en toiletskammel, der er designet til at hjælpe dig med at sidde hensigtsmæssigt på toilet, så det bliver nemmere at komme af med pøllen.

I denne anmeldelse kan du læse om min erfaring med Squatty Potty, og du finder ud af, hvordan og hvorfor Squatty Potty kan gøre dit wc-liv mindre forstoppelse.

Køb Squatty Potty her
⭐⭐⭐⭐⭐
Gå til afsnittet Køb Squatty Potty for at se, hvor denne fantastiske toiletskammel kan købes.

Anmeldelse: Min erfaring med Squatty Potty-toiletskammel

Hvad er problemet?

Bring the skovskiderstilling back!

Vi mennesker er designet til at sidde på hug (gå i squat), når vi skal tømme tarmen.

Og der er en god grund til, at det er den mest naturlige sidestilling, som vi intuitivt indtager, når vi skal skide au naturel, fx i en skov – jf. ordet skovskiderstilling.

For enden af tyktarmen, sidder en muskel (puborectalis), der sørger for, at du så at sige holder tæt, og at afføring ikke går nemt videre til endetarmen.

Skovskiderstilling / squat - wc, toilet, stilling
Skovskiderstillingen er optimal ved total tarmtømning

Når der er et knæk på en vandslange, kommer vandet heller ikke ud.

“This is the shit!”
⭐⭐⭐⭐⭐
– Benjamin, anmeldelse på CoolStuff.dk

Når du sidder på et normalt toilet, er denne muskel stadig spændt, hvilket gør det at komme af med afføring en mere besværlig proces end det burde være.

Når du sidder på hug, er lukkemusklen afslappet, og der vil dermed være frit flow til at lade den brune lavine flyde ud af dig.

via GIPHY

Det moderne toilet som vi kender det er designet til, at vi skal sidde behageligt. Toilettet er ikke designet med tyktarmens muskulatur in mente, og det tager ikke forbehold for, at vi skider bedst, når vi squatter.

Her er løsningen

Squatty Potty løser problemet!

Squatty Potty er en toiletskammel, som løfter dine ben op i en position, så du stort set sidder i en skovskidderstilling på dit toilet. Dermed kommer der frit udløb, og det kan blive nemmere at tømme tarmen.

Virker Squatty Potty mod forstoppelse?

Forstoppelse kan skyldes flere ting, såsom svage binyrer, mucoid placque og forkert kost. Derfor vil skovskiderstillingen selvsagt ikke være den endegyldige løsning for alle med en eller anden grad af forstoppelse – men der er chance for, at det vil gøre en forskel.

Jeg har ikke selv decideret forstoppelse, men er altid på udkig efter at optimere alle aspekter af mit liv. Da jeg læste om Squatty Potty gav det bare så god mening for mig, og jeg købte produktet, fordi jeg var nysgerrig på, om det kunne gøre toiletbesøgene endnu nemmere og hurtigere.

Min erfaring er, at Squatty Potty virker ift. at give et mere frit flow.

I starten mærkede jeg ikke den store forskel, men særligt på det seneste har jeg kunnet mærke, hvordan det hjælper med at få afløb.

En hvilken som helst toiletskammel kan gøre tricket, og vil du spare pengene, så kan du gøre som en, jeg kender, og bruge en pakke toiletpapir som toiletskammel. Smart! Det får selvfølgelig ikke benene hævet lige så meget som med en toiletskammel, men det er bedre end ingenting.

Squatty Potty anmeldelser / erfaringer på Amazon.co.uk
En Google-søgning fra 29. august 2018 viser, hvor mange og hvordan folk bedømmer Squatty Potty inde på Amazon UK. Squatty Potty er populær!

Virker Squatty Potty mod hæmorider?

Hæmorider er udposninger, der kan komme af, at du har siddet for lang tid på toilet pga. forstoppelse el. hård afføring. Hæmorider er noget lort 💩 Jeg har “prøvet det” for mange år tilbage, i en forstoppet periode, og skal ikke tilbage dertil #nowayman

Squatty Potty eller en anden type toiletskammel får ikke dine hæmorider til at forsvinde på magisk vis, men da det kan gøre dine toiletbesøg kortere, så er det også muligt, at det også kan være en hjælp ifm. hæmorider.

Virker Squatty Potty ved andre tarmproblemer

Muligvis. Har du eks. en irritabel tyktarm eller en anden tarmlidelse, hvor forstoppelse er en af symptomerne, kan Squatty Potty efter min mening være et godt supplement.

⭐ Bedømmelse

Jeg var skeptisk i starten, fordi jeg ikke mærkede den helt store forskel, men jo længere tid, jeg har brugt Squatty Potty, jo mere er jeg overbevist om, at den gør en forskel!

En toiletskammel burde være fast inventar i alle danske hjem. Squatty Potty virker!
⭐⭐⭐⭐⭐
Anmeldelse af Squatty Potty-toiletskammel, RawBlog.dk

Jeg giver Squatty Potty 5 ud af 5, fordi den virker. Ikke kun for mig, men tilsyneladende også for tusindvis af andre. En anbefaling herfra.

🛒 Køb Squatty Potty

🇩🇰 Køb Squatty Potty i Danmark

Køb Squatty Potty hos CoolStuff.dk (reklame) – På CoolStuff.dk kan du købe den originale Squatty Potty i hvid plast.

🌍 Køb Squatty Potty i udlandet

Se Squatty Potty på Amazon UK (reklame) – På Amazon UK finder du langt flere Squatty Potty-produkter. Bl.a. har de toiletskamler i træ og med justerbar højde.

🌳 Squatty Potty i træ

Køb Squatty Potty i træ på Amazon UK (reklame) – Her er direkte link til, hvor du kan købe Squatty Potty i træ.

Andre produkter

Squatty Potty laver også andre produkter, bl.a. en Poop Smiley Svupper 💩 og toiletspray m.fl.

Dine erfaringer

Har du erfaringer med Squatty Potty, og vil du gerne dele dem, så læg gerne en kommentar herunder 🙂 Du er selvfølgelig også meget velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål eller andet på hjerte.

Ha’ en skidegod dag! 💩

Anmeldelse
Dato
Anmeldelse af
Toiletskammel: Squatty Potty
Bedømmelse
51star1star1star1star1star
Del, please:

Udgivet af

Jan

Hej, jeg hedder Jan, og jeg nørder meget i bl.a. selvudvikling, sundhed og faste.

En tanke om “💩 Squatty Potty-toiletskammel mod forstoppelse & hæmorider”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *