Helseprodukter / sundhedsprodukter - Sundhedsfremmende produkter til sundhed & helse

🥇 Boost din sundhed med disse 24 sundhedsprodukter

24 sundhedsprodukter, som har boostet min sundhed – og måske også kan booste din.

Jeg elsker ting og sager, der kan booste min sundhed, og indføre mere sundhed i mit liv. Jeg ejer ikke særligt mange ting – jeg går ikke særligt meget op i materielle ting – men når noget kan hjælpe mig i forhold til min sundhed, og med at tage min sundhed til næste niveau, så investerer jeg med glæde!

I dette indlæg har jeg samlet nogle af de mest sundhedsfremmende produkter, jeg kender, og som jeg anbefaler til alle og enhver.

Den vigtigste investering, du kan lave, er i din sundhed.

Jeg linker udelukkende til sundhedsprodukter, jeg står 100 % inde for, har testet selv, og som jeg ved, at mange har gavn af. Derudover forsøger jeg så vidt muligt at linke til den butik, der har den bedste pris.

Spørg endelig, hvis du har spørgsmål eller feedback til nogle af tingene, eller hvis du har forslag til andre sundheds- og helseprodukter, som du synes ville passe ind i denne liste 🙂

Produkter

 • Spiralizer

En spiralizer er et must-have i køkkenet, uanset om du er altædende, veganer eller raw fooder. Lav spaghetti / nudler ud af squash, agurk, gulerod, persillerod, kartofler, aubergine, æbler m.fl. Et sundt alternativ til den traditionelle pasta, og generelt en smart måde at indføre mere frugt og grønt i hverdagen.

Der findes mange slags spiralizere. Jeg bruger selv en klassisk, manuel spiralizer, som jeg har haft i mange år, og som jeg linker til herunder. Du kan også få en Veggetti, som er en mere transportabel spiralizer, men ikke så hurtig, og du kan også få en elektrisk spiralizer.

🛒 Køb klassisk spiralizer her (reklame)

 • Vandfilterkande

Brita har gode og billige vandfilterkander, der filtrerer vandet for pesticider, klorin, tungmetaller m.m. Jeg bruger har selv brugt Brita-kander i flere år, og kan kun anbefale deres filterkander. Det vand, vi drikker fra hanen, er langt fra så sundt, som vi går og tror, men heldigvis kan vi gøre meget for, at fjerne de mange giftige kemikalier og uhensigtsmæssige stoffer, som vores drikkevand indeholder.

Køb vandfilterkande her (reklame)

Køb DK’s billigste Brita-vandfiltre her

 • Vanddestillator

Destilleret vand er blevet raffineret ved destillation, en proces, der indebærer kogning, fordampning og fortætning. Ideelt set er destilleret vand rent H2O, dog findes der forskellige grader af renhed.

En vand-destillator bruger, i modsætning til en vandfilterkande, strøm, og den er også noget større og mere omstændig at bruge end en vandfilterkande. Men vil du have det reneste vand, så kan det anbefales at destillere dit vand. Kan dit destillationsapparat filtrere vandet via et kulfilter, er det ekstra godt!

Køb vanddestillator m. aktivt kulfilter her (reklame)

 • Kokosolie

Kokosolie – på trods af, at det er forarbejdet – et et alsidigt vidundermiddel uden sammenligning. Kokosolie kan bruges som tandpasta, mundskyl, deodorant, creme, massageolie og meget andet. Jeg bruger det selv til alle nævnte ting 🙂 Gå efter den bedste kvalitet, når du køber kokosolie, dvs. en ikke smagsneutral, økologisk, koldpresset, ekstra jomfru kokosolie.

Køb kokosolie her (reklame)

 • Tandpasta uden fluor

Egentlig er det ikke nødvendigt at bruge nogen som helst form for tandpasta for at have sunde tænder. Jeg skifter selv mellem at bruge ingenting, til at bruge kokosolie, som er bakteriehæmmende og anti-inflamatorisk, til at bruge nogle af nedenstående produkter.

De fleste tandpastaer indeholder fluor i form af fluorid og andre ingredienser, som er enten unødvendige eller decideret farlige. Fluor er ikke blot totalt unødvendigt for at have sunde tænder, det er også decideret toksisk for kroppen. Hvis man har svært ved at vænne sig af tandpasta, så anbefaler jeg, at man som minimum køber en tandpasta uden fluor.

JASÖN-tandpasta

JASÖN – eller Jason – er en tandpasta, som ikke indeholder fluor, SLS, triclosan, parabener og andre kendte skadelige ting.

Køb JASÖN-tandpasta her (reklame)

Earthpaste-tandpasta

Redmond Earthpaste er uden tvivl det mest naturlige tandpasta-produkt, du kan finde – i hvert fald som jeg kender til. Earthpaste-tandpasta indeholder indeholder intet unaturligt, og den er faktisk så naturlig og sund, at du kan spise den! Earthpaste indeholder heller ingen midler, der får tandpastaen til at skumme, hvilket kan være noget, du lige skal vænne dig til.

Køb Earthpaste her (reklame)

Kokosolie som tandpasta

Kokosolie er naturligt bakteriehæmmende og anti-inflamatorisk, og kan bruges som tandpasta.

Køb kokosolie til tandpasta her (reklame)

 • Deodorant uden aluminium

De fleste deodoranter indeholder desværre aluminium, som er ekstremt toksisk for kroppen, og meget svært at få ud af kroppen igen. Jeg anbefaler, at man i stedet køber en deodorant uden aluminium. Der findes mange gode deodoranter uden aluminium, og du kan – som mange andre – også anvende kokosolie som deodorant-creme, da kokosolie er antibakterielt og anti-inflammatorisk.

Dr. Organic-deo

Køb Dr. Organic-deo her (reklame)

Dr. Organic laver nogle fine produkter, hvor indholdet af skadelige og unødvendige ingredienser er reduceret til et minimum. Deres deodoranter er uden aluminium, og jeg bruger dem selv engang imellem.

Kokosolie som deodorant

Kokosolie er naturligt anti-inflammatorisk og bakteriehæmmende, og kan bruges som deo-creme.

Køb kokosolie til deodorant her (reklame)

Se også aluminiumsfrie deodoranter hos Med24.dk her (reklame)

 • Blender

En god højhastighedsblender er efter min mening et absolut must-have i køkkenet, hvis du prioriterer din sundhed bare den mindste smule. Stod jeg med et køkken uden køkkenudstyr, så ville en blender være mit første køb. Med en god blender kan du lave alt fra de lækreste smoothies, is (nicecream), suppe, sauce, dressing, nøddesmør, nøddemel og meget, meget mere.

Wilfa-blender

Wilfa laver nogle gode blendere, hvor du får meget power og funktionalitet for pengene. Jeg har ejet Wilfa-blendere i både den dyre og billige ende. De dyrere Wilfa-blendere har mere power samt en tamper / madstavt, der gør det lettere at lave eks. nicecream, og staven kan desuden måle temperaturen i blenderkanden. Både billigere og dyrere blendere fra Wilfa klarer frosne frugter, isterninger og meget andet uden at brokke sig – med de billige blendere skal man dog være opmærksom på ikke at blende frosne eller andre meget hårde ting i for lang tid, da blenderen kan risikere at brænde sammen.

Køb Wilfa-blendere her (reklame)

Vitamix-blender

Vitamix er også kendt som intet mindre end verdens bedste blender. Den har enormt meget power, og firmaet bag Vitamix har igennem mange år specialiseret sig i udelukkende at lave blendere. Vitamix er en high-end blender – det er toppen af blender-poppen. Den har lagt standarden for premium-blendere, og var også den første blender, der lavede den såkaldte tamper (madstav), som er et essentielt værktøj, særligt hvis du skal lave nicecream.

Vitamix er en af de blendere, jeg har set utallige videoer med, men ikke selv har afprøvet! Jeg overgiver mig nok en dag, og køber den. Jeg har aldrig hørt en eneste dårlig ting om Vitamix, ud over at prisen er høj 🙂 Den er ikke billig, men du får til gengæld også en blender af en kvalitet, der er helt udover det sædvanlige, plus du får 7-10 år garanti på motoren, hvilket er uhørt!

Update: Jeg har nu erhvervet mig en Vitamix Ascent-blender, og kan kun sige, at den stinker af kvalitet. Det er den bedste blender, jeg har prøvet by far.

Køb Vitamix-blender her (reklame)

 • Slowjuicer

En slowjuicer er for mig – lige som en blender – en must-have i mit arsenal af køkkenudstyr. Lav juice af alle dine yndlingsfrugter og -grøntsager. En slowjuicer er, i modsætning til en centrifugal-juicer, bedre til at bevare næringsstofferne, og det er den primære grund til, at jeg anbefaler en slowjuicer.

Fordelen ved at lave din egen hjemmelavede juice, er, at du får en frisk juice, der ikke er varmebehandlet eller tilsat alt muligt crap. Det er sådan, vi helst vil ha’ det!

Witt by Kuvings

Jeg har prøvet og researchet en del forskellige blendere, og der er en slowjuicer, der skiller sig særligt ud, og som efterhånden også findes i mange hjem: Witt by Kuvings. Den bliver da også anbefalet af juice-entusiasten Mads Bo, som gennem sin karriere har testet en del forskellige juicemaskiner.

Witt by Kuvings koster en tand mere end mange andre slowjuicere, men når du har oplevet den kæmpe forskel, der er på slowjuicere i den billige ende i forhold til Witt by Kuvings, så er jeg sikker på, hvad du vil vælge. At vælge en billig slowjuicer, fører efter min erfaring blot til en masse frustrationer.

Der findes forskellige modeller af Witt by Kuvings. De lidt ældre og billigere modeller klarer helt bestemt jobbet! Jeg er stadig vildt glad for min, som jeg har kørt med i nogle år. Vil du have det nyeste af det nyeste, så kan du selvfølgelig købe en af de nyere modeller, som er blevet forbedret på forskellige områder.

Har du ikke noget imod at købe en brugt slowjuicer, kan jeg anbefale dig at tage et kig på dba.dk, hvor du sagtens kan gøre en rigtig god handel. Der er mange, der køber en slowjuicer, hvorefter de ikke bruger den af den eller anden årsag, og så sætter den til salg i næsten ubrugt tilstand.

Køb ny Witt by Kuvings-slowjuicer her (reklame)

 • Vaskenødder

Med vaskenødder – også kaldet vaskeskaller, sæbenødder eller vaskebær – opnår du en en vask, der er mere skånsom mod miljøet og meget mere økonomisk. Du kan spare op mod flere tusind kroner på vaskemiddel hvert år ved at udskifte dit normale vaskemiddel med vaskenødder. En pose vaskenødder til ca. 100. kr. rækker mig måske 1-2 år. Jeg elsker det her produkt, og anbefaler det til alle husstande! 🙂 Tøjet får en dejlig, mild duft, når det er færdigt, og hvis du vi tilføre mere duft, kan du putte nogle dråber æteriske olier med ned i stofposen med sæbenødderne. Jeg plejer at bruge ca. 10 dråber.

Køb 1 kg vaskenødder her (reklame)

Køb soap nuts på Amazon.co.uk (reklame)

Køb æteriske olier til en mere velduftende vask her (reklame)

 • Dehydrator

Skal din raw food-madlavning til næste niveau, så er det værd at overveje en dehydrator, som er en tørremaskine, der kan opvarme fødevarer, så de forbliver raw, dvs. under 42 grader, hvilket også gør, at næringsstoffer bliver bevaret.

Med en dehydrator kan du lave tørrede frugtsnacks, sunde raw-chips, wraps til dine salater, crackers, kanelsnegle og sågar raw pizza. Mulighederne er uendelige, og en ny verden inden for raw food kan åbne sig.

Excalibur Dehydrator

Excalibur er den dehydrator, som er mest populær blandt raw foodere verden over. Jeg ejer selv en Excalibur med 5 bakker, og er super glad for den. Den er alle pengene værd.

Køb Excalibur Dehydrator her (reklame)

Læs mit indlæg om Excalibur Food Dehydrator

 • Vaskebørste til krop og hænder

Ingen andre dyr end os mennesker bruger underlige og ekstremt giftige sammensætninger af kemikalier til at smøre på vores hud, når vi dyrker hygiejne, eks. når vi går i bad eller vasker hænder. Sandheden er, at der intet findes i disse produkter, som fjerner ekstra meget snavs eller bakterier, som du ikke kunne fjerne ved at bruge en børste. Jo, showergel og håndsæbe hjælper med at opløse snavs og særligt fedt, men det er ikke sundt for huden, og igen, det er bare ikke nødvendigt.

Naturlig hygiejne er ikke en kemisk proces, men en mekanisk proces.

Jeg har i flere år brugt en en badebørste i stedet for showergel, og i stedet for håndsæbe bruger jeg en håndbørste eller i nogle perioder en badebørste. Om børsten oprindeligt er ment til det ene eller andet er underordnet.

Der findes mange forskellige børster med forskellige grader af hårdhed. Prøv dig frem 🙂 Badebørste og håndbørster kan købes i supermarkeder, Matas og på nettet.

Køb badebørste her (reklame) – Kan bruges til både vask af krop og hænder

 • Heal All Tea

Måske verdens mest populære detox-te. Heal All Tea er en urtete sammensat af Dr. Morse. Den er stærkt anti-inflammatorisk og et must-have i forbindelse med detox.

Køb Heal All Tea her (reklame)

Vil du vide mere om Heal All Tea?

Læs mit indlæg om Heal All Tea her

 • Lakridsrod

Lakridsrod som te smager fantastisk! Jeg har altid masser af lakridsrod på lager, som jeg enten drikker som te uden noget, blander med i andet te, eller laver urteekstrakt af. Jeg kan ikke få nok, og derfor er lakridsrod med i mine anbefalinger af super sunde sundhedsprodukter.

Køb 1 kg skåret lakridsrod til en super pris her (reklame)

Køb 100 g fintskåret, økologisk lakridsrod her (reklame)

 • Sovemaske (og ørepropper)

Jeg har haft min trusty Sleep Master-sovemaske i en del år efterhånden, og jeg er virkelig glad for den. Den er så fed, at jeg også har givet den i gave til en god ven. Jeg bruger den eks., når jeg sover et sted, hvor der ikke er mørklægningsgardiner, eller hvis jeg bare skal sove uden at blive generet af lys. Den skærmer fuldstændig for al lys, og så dækker den også ørerne, hvilket er en ekstra bonus. og så er den super behagelig at have på!

Ved køb af Sleep Master-sovemasken får du også nogle gode ørepropper, som tager måske 90-95 % af lyden omkring dig, hvis du samtidig har ørepropperne i OG sovemasken på til at dække ører såvel som øjne.

Er du lysfølsom og lydfølsom, er det her bare et must-have.

Køb Sleep Master-sovemaske inkl. ørepropper her

 • Himalaya-saltlampe

Disse lamper af saltsten fra Himalaya-bjergene er ikke bare utroligt flotte, men de er også gode, hvis du er på udkig efter belysning uden blåt lys. Normale lamper og lys fra eks. tv-skærme, computerskærme, mobiltelefoner osv., udsender blåt lys, der forstyrrer kroppens produktion af søvnhormon. Himalaya-saltstenslamper udsender ikke blåt lys, og derfor kan du have disse lamper tændt sent om aftenen, uden at lyset holder dig “kunstigt vågen”.

Køb himalaya-saltlamper hos CoolStuff.dk (3 for 2) (reklame)

Læs mit indlæg om Himalaya-saltlamper

 • Squatty Potty

Menneskekroppen er designet til at sidde på hug for at lave stort. Vi har en muskel for enden af tyktarmen, der stadig spænder, når vi sidder på et normalt toilet. Men når vi sætter os ned på hug, bliver musklen afslappet, og der vil med andre ord være frit udløb. Squatty Potty er en toiletskammel, der hjælper med at komme i en naturlig stilling ved at løfte benene op 🙂

Køb Squatty Potty her (reklame)

Læs min anmeldelse af Squatty Potty-toiletskammel

Bucket-liste

Her er en liste over andre gode, produkter inden for sundhed og helse, som jeg kommer til at beskrive nærmere.

 1. FiveFingers
 2. Tarmskylnings-kit
 3. Bentonite pudding
 4. Rasul (vulkansk sæbe-ler)
 5. Dr. Organic-showergel
 6. OXO – mandolinjern / juliennejern
 7. Patentglas til juice, smoothies og urteeksrakt (reklame)
 8. Ispindeforme

Dine input

Tusind tak, fordi du læste med. Har du spørgsmål, feedback eller ideer til andre sundhedsprodukter eller helseprodukter, jeg bør undersøge og føje til listen, så skyd endelig løs!

Resumé
Helseprodukter & sundhedsprodukter
Artikel
Helseprodukter & sundhedsprodukter
Beskrivelse
Boost din sundhed med disse MUST-HAVE helseprodukter & sundhedsprodukter anbefalet på baggrund af mange års research i sundhed! Mere helse og sundhed i dit liv? Så tjek disse sundhedsfremmende produkter.
Forfatter
Del, please:

Udgivet af

Jan

Hej, jeg hedder Jan, og jeg nørder meget i bl.a. selvudvikling, sundhed og faste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *