Få hjælp af en sundhedsrådgiver, som ved, hvad der virker

De fleste søger min hjælp som sundhedsrådgiver i forbindelse med kostråd eller helbredsmæssige udfordringer, hvor alt andet måske har fejlet, eller hvor der søges en naturlig behandling.

Min hjælp består primært af livsstils- og kostmæssige ændringsforslag, en afklaring af, hvilke systemer og organer, der har nedsat funktion, og hvilke naturlige kosttilskud (urter), der potentielt kan hjælpe med at støtte helingsprocessen.

Jeg beskæftiger mig ikke med “sygdomme”, diagnoser eller medicin. Min rådgivning bør ikke erstatte lægefaglig rådgivning.

Min sundhedsrådgivning er baseret på egne og andres erfaringer med naturlige helbredelsesmetoder og en forståelse for, hvordan kroppens celler og systemer fungerer, viden om kost samt om remedier og planter, der kan støtte kroppen i at udrense for affaldsstoffer og regenerere celler.

Jeg kan have forskellige funktioner for dig afhængigt af, hvilken hjælp, du søger: Jeg kan fungere som generel sundhedsrådgiver; kostvejleder (vegansk og raw,); sundhedscoach eller performancecoach med fokus på forbedring af din mentale eller atletiske performance; eller detox-specialist, hvor målet er at hjælpe dig, så du kan helbrede dig selv naturligt – afgifte kroppen.

Udtalelse fra Bonnie:

“Med en stor viden og livserfaring inden for hele sundhedsområdet. Kompetent, hjælpsom og god til at vejlede, da jeg havde mest brug for det.”

Specialer

 • Generel sundhedsoptimering.
 • Forbedring af fysisk og mental performance.
 • Vægttab.
 • Raw food og frugtarisme (frugtbaseret kost).
 • Plantebaseret (vegansk) kostvejledning.
 • Faste: juicefaste (juicekur), vandfaste, tørfaste (læs min artikelserie om faste).
 • Mikronæringsmæssige mangler (mangel på bestemte vitaminer og mineraler).
 • Naturlige kosttilskud.
 • Urter og naturmedicin.
 • Detox (jf. Dr. Robert Morses læring).
 • Søvn og søvnproblemer (læs min kæmpe søvn-guide til forbedring af søvnproblemer).
 • Fordøjelse og mave-tarm-problemer.
 • De fleste former for systemisk acidose.
 • Autoimmune sygdomme.
 • Neurologiske lidelser.
 • Psykiske lidelser.
 • Allergier.
 • Træthed og binyretræthed.
 • Problemer med blodsukker.

… Og meget mere.

Konsultation: Sådan foregår det

Jeg tilbyder konsultationer over telefon / voice call og i sjældne tilfælde forløb, hvor jeg følger dig over en længere periode.

Vedr. tilbud på forløb: Da hvert forløb er individuelt, aftaler vi en pris, der er tilpasset dine behov. Ved særligt travle perioder, kan jeg henvise til en anden specialist, der hjælper ud fra samme principper, som jeg selv.

Hør mere om konsultationer og forløb

Udtalelse fra Emmeline Camille Ayaskov, certificeret Detox Specialist, International School of Detoxification:

“Jan Jægermark – en fyr som har “walked the talk”! En livslang interesse for sundhed og velvære har formyntet sig til en omfattende viden indenfor feltet, og kommer til udtryk igennem knivskarp rådgivning og vejledning i alt ligefra rawfood og sundhed til urter. Jan er desuden en haj til et rawfood-køkken, og kan gøre livet lettere for enhver som mangler lækker inspiration til sund, nærende og levende MAD :D”

Hvorfor vælge mig?

Jan Jægermark, sundhedsrådgiver, detox-specialist, vegansk kostvejleder
Jan Jægermark, sundhedsrådgiver, raw food-ekspert, detox-specialist, vegansk kostvejleder

Jeg har researchet intenst i alt, der har med sundhed at gøre siden 2011. Min tilgang til at lære om sundhed er som en researcher, der udelukkende søger sandheden. Jeg er ikke begrænset af en bestemt uddannelse eller læring, men medtager så mange forskellige kilder som muligt i min sundhedsresearch. Min sundhedsrådgivning er baseret på, hvad der har virket for mig og tusindvis af andre.

Den viden, jeg har samlet gennem årene, har jeg omdannet til handling på egen krop, og jeg har helbredt mig selv naturligt for mere end 20 ting, hvoraf flere af dem regnes for at være uhelbredelige.

Da jeg ved, hvordan det er at være rigtig syg, og ved, at der også er en vej ud af det, har jeg dedikeret mig til at hjælpe andre. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp.

Ydermere ved jeg også, hvor utroligt meget den mentale og fysiske præstation og den generelle sundhedstilstand bliver forbedret ved hjælp af omlægning til plantebaseret kost og især til raw food. Dette kan jeg også hjælpe dig med.

Alt det, jeg rådgiver i, er baseret på hvad der har virket for mig og for tusindvis af andre mennesker. Mine råd er baseret på virkeligheden.

Vegansk kostvejleder og sundhedskonsulent

Idet jeg selv er veganer og har researchet intensivt i vegansk kost, madlavning og livsstil, kan jeg hjælpe dig som vegansk kostvejleder og vegansk sundhedskonsulent.

Du behøver dog slet ikke at være veganer for at modtage min hjælp. Jeg hjælper alle uanset kostretning, men størstedelen af min rådgivning som vegansk sundhedskonsulent vil have fokus på plantebaseret kost og raw food, da kosten er alfa og omega, hvis du vil blive rask eller opnå optimal sundhed.

Udtalelse fra Joseph Kabalan:

“Jan har hjulpet mig med at forstå vigtigheden af plantebaseret kost – hvor vigtigt det er for ens helbred. Han er god til at skabe klarhed om, hvad der er sundt og usundt.”

Leder du specifikt efter vegansk kostvejledning eller er interesseret i en mere generel sundhedskonsultation med fokus på det veganske, så kan jeg hjælpe dig.

Tag kontakt, og lad os tage en snak.

Detox-specialist

Jeg er autodidakt detox-specialist med primær fokus på Dr. Robert Morses læring om lymfesystemet og nyrefiltrering (kidney filtration).

Detox handler hverken om vægttab eller kun om at drikke en speciel detox-te. Detox er din krops naturlige respons, når den eliminerer affaldsstoffer. Denne proces kan fremskyndes og optimeres, og det er netop det, jeg som detox-specialist kan hjælpe med.

Tag kontakt, og hør nærmere om, hvordan du kan komme i gang med et detox-forløb.

Service
Sundhedsrådgivning & kostvejledning
Ydelser
Sundhedsrådgivning & kostvejledning
Udbyder
RawBlog,
Område
Online, Danmark
Beskrivelse
Gennem RawBlog kan du få seriøs sundhedsrådgivning og kostvejledning baseret på afprøvede metoder og hvad der virkelig virker.