🧐 Det siger andre – Udtalelser om Jan Jægermark & RawBlog

Her er et udpluk af udtalelser om mig, RawBlog og min rådgivning inden for sundhed, faste samt kostvejledning med fokus på plantebaseret mad og særligt raw food.

💬 Udtalelser

Mathias Klarlund

Det Kgl. Danske Musikkonservatorium

“Det vigtigste med denne slags blogs, er i sidste ende om forfatteren bag har integriteten i orden. Og det må man sige at Jan har. Information i øjenhøjde og aldrig prædikende – ja, jeg er svært begejstret.”

Emmeline Camille Ayaskov

Detox Specialist, International School of Detoxification

“Jan Jægermark – en fyr som har “walked the talk”! En livslang interesse for sundhed og velvære har formyntet sig til en omfattende viden indenfor feltet, og kommer til udtryk igennem knivskarp rådgivning og vejledning i alt ligefra rawfood og sundhed til urter. Jan er desuden en haj til et rawfood-køkken, og kan gøre livet lettere for enhver som mangler lækker inspiration til sund, nærende og levende MAD :D”

Bonnie Z.

Yoga- & mindfulness-instruktør

“Med en stor viden og livserfaring inden for hele sundhedsområdet. Kompetent, hjælpsom og god til at vejlede, da jeg havde mest brug for det.”

Joseph Kabalan

Copenhagen Media Facility

“Jan har hjulpet mig med at forstå vigtigheden af plantebaseret kost – hvor vigtigt det er for ens helbred. Han er god til at skabe klarhed om, hvad der er sundt og usundt.”

Merete Tischler

Finansøkonom AK

“Jan har en enorm viden om plantebaseret kost og urter, og hvordan mange sygdomme kan helbredes ved at stille sin kost om. Han kan vejlede dig i, hvordan din krop kommer i balance igen, så den kan helbrede sig selv.

Han er mester til at trylle de mest fantastiske rawfood måltider frem, som forkæler ens smagsløg på et højt niveau og ikke nok med det, måltiderne ser hamrende friske og lækre ud, en madoplevelse, der lader alle fordomme om raw food og vegansk kost forsvinde og som du faktisk ville blive afhængig af 🙂

Gorm C.

Software Developer

“Jan ved alt om sundhed …”

ℹ Rådgivning

Læs mere om, hvad jeg som sundhedsrådgiver kan hjælpe dig med.