Det siger andre

Jeg kan som sundhedsrådgiver, detox-specialist og kostvejleder m.m. hjælpe dig med at optimere din sundhed, kost og livsstil, så din sundhed når et højere niveau. Her er et udpluk af udtalelser om mig og min rådgivning inden for sundhed, detox og kostvejledning med fokus på vegansk mad og særligt raw food.

Mathias Klarlund:

“Det vigtigste med denne slags blogs, er i sidste ende om forfatteren bag har integriteten i orden. Og det må man sige at Jan har. Information i øjenhøjde og aldrig prædikende – ja, jeg er svært begejstret.”

Kamilla Kristoffersen, certificeret Detox Specialist, International School of Detoxification:

“Jan Jægermark – en fyr som har “walked the talk”! En livslang interesse for sundhed og velvære har formyntet sig til en omfattende viden indenfor feltet, og kommer til udtryk igennem knivskarp rådgivning og vejledning i alt ligefra rawfood og sundhed til urter. Jan er desuden en haj til et rawfood-køkken, og kan gøre livet lettere for enhver som mangler lækker inspiration til sund, nærende og levende MAD :D”

Bonnie:

“Med en stor viden og livserfaring inden for hele sundhedsområdet. Kompetent, hjælpsom og god til at vejlede, da jeg havde mest brug for det.”

Joseph Kabalan:

“Jan har hjulpet mig med at forstå vigtigheden af plantebaseret kost – hvor vigtigt det er for ens helbred. Han er god til at skabe klarhed om, hvad der er sundt og usundt.”

Gorm:

“Jan ved alt om sundhed …”