🌱 Få vegansk kostvejleding af en plantebaseret kostvejleder

Som vegansk kostvejleder kan jeg hjælpe dig med at optimere din kost, så den bliver målrettet de behov og mål, du har.

Hvad vil det sige helt præcis?

Jeg vil vejlede dig med udgangspunkt i, hvor du befinder dig lige nu med din veganske kost, og hjælper dig med at minimere indtaget af de fødevarer, som gør dig syg, træt osv., og maksimere indtaget fødevarer, du bør indtage flere af.

Når kroppen får mindre af det dårlige, og mere af det gode, sker der fantastiske ting! Jeg ser det dagligt, og jeg taler også af egen erfaring.

Joseph Kabalan:

“Jan har hjulpet mig med at forstå vigtigheden af plantebaseret kost – hvor vigtigt det er for ens helbred. Han er god til at skabe klarhed om, hvad der er sundt og usundt.”

Specifikt i forhold til vejledning i vegansk kost, bliver jeg typisk kontaktet af andre, hvis de har udfordringer med helbredet eller gerne vil performe bedre mentalt eller ved fysiske aktiviteter. Det kan også være i forbindelse med vægttab / slankekur enten med henblik på at omlægge til en sund vegansk livsstil, der bidrager til vægttab. Nogle ønsker også at tabe sig meget hurtigt, hvilket jeg også kan hjælpe med og har stor erfaring med.

De fleste oplever forbedringer i deres velvære og sundhed allerede kort tid efter, de er begyndt at inddrage mine kostråd og eventuelle livsstilsråd. Jeg vejleder nemlig ikke ud fra, hvad jeg tror virker, men hvad jeg har set virke gang på gang for andre og i øvrigt også for mig selv. Det er hele essensen i min vejledning.

Bonnie:

“Med en stor viden og livserfaring inden for hele sundhedsområdet. Kompetent, hjælpsom og god til at vejlede, da jeg havde mest brug for det.”

Så søger du en vegansk kostvejleder med en masse erfaring i plantebaseret kost, så tag endelig fat i mig. Se mine kontaktoplysninger her, eller læs en mere detaljeret beskrive af, hvordan jeg som vegansk kostvejleder og sundhedsrådgiver kan hjælpe dig her.

Service
Ydelser
Vegansk kostvejledning
Udbyder
RawBlog,Danmark-
Område
Online
Beskrivelse
Vejledning vedr. vegansk kost, ernæring, vægttab, sund livstil og generel sundhed.